• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

31.05.2021

19:32

SPREMA SE RAT NEMAČKE I AMERIKE! BAJDEN PRISLUŠKIVAO MERKELOVU I DRUGE POLITIČARE U EU! Snouden otkrio najmračniju tajnu SAD?!

Vesti

SPREMA SE RAT NEMAČKE I AMERIKE! BAJDEN PRISLUŠKIVAO MERKELOVU I DRUGE POLITIČARE U EU! Snouden otkrio najmračniju tajnu SAD?!

Podeli vest

Bivši američki obaveštajac Edvard Snouden, koji je radio za CIA i elektronsku špijunažu SAD (NSA) a od Vašingtona se krije u Rusiji koja mu je dala politički azil, izjavio je da je uveren da je Džo Bajden bio umešan u skandal sa prisluškivanjem evropskih političara sa teritorije Danske

Na Tviteru je napisao:
       

- Bajden je dobro pripremljen da na to odgovori kada uskoro poseti Evropu. Jer, on je, nema sumnje, prvi put bio duboko umešan u ovaj skandal.
       
Snouden je do bekstva iz SAD radio upravo za NSA, a ta američka agencija je uz asistenciju tajnih službi Danske prisluškivala Angelu Merkel, Franka-Valtera Štajnmajera i ceo niz vodećih političara Švedske, Norveške, Holandije i Francuske.
        
Utoliko je indikativnije što Snouden sugeriše vrhovima pobrojanih zemalja da zahtevaju ne sdamo od Danske da otkrije sve bitne podrobnosti skandala, već pre svega da to učine Sjedinjene Države.

 

OVO MORA DA SE ISPRIČA I VIDI! ISTINA O STRAŠNOM MESTU GDE SU STRADALI SRBI I RUSI NA VIDELU ŠIROM SVETA, ALI NE I U BEOGRADU!

       
Nisu, međutim, prevelike šanse da će se to dogoditi. Ne samo zato što Bajden neće raskrinkavati sam sebe.

Poslanik Bundestaga Valdemar Gerdt otkrio je da njegova zemlja nije za to dovoljno nezavisna od SAD  niti suverena:
      
- Američko prisluškivanje prvih figura Nemačke direktno je mešanje u unutrašnje stvari jedne suverene države. Ali, nije prvi put da se otkriva da Amerikanci prisluškuju rukovodstvo Nemačke, uključujući kancelara Angelu Merkel. Prošli put je Berlin odreagovao prilično mlitavo i mislim da se sada ništa neće promeniti. Nažalost, interesi Sjedinjenih Država su uvek mnogo veći od interesa njihovih partnera. Lično sam uveren da je krajnje vreme da SAD budu kažnjene i za takva prisluškivanja i za svoju hegemoniju.

KLJUČA U BIH! OGLASIO SE I PETRIČ, IZBOR ŠMITA JE GREŠKA, OHR JE "MRTAV KONJ"! On ne može da se nosi sa Dodikom i Rusojom!

Gerdt je pritom dodatno naglasio:
       
- Prisluškivanje je obavljano na inicijativu američke vlade. Stoga su potrebne ozbiljne kontramere. Samo, mi nismo dovoljno nezavisni i suvereni da kaznimo Vašington. Naša ekonomija, politika, bezbednosna služba i naročito mediji zavise od američkog tutorstva, što nam neće omogućiti da adekvatno odgovorimo na ovaj incident. Bojim se da će zvanični Berlin opet promrmljati nešto nerazgovetno i da će se sve na tome završiti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Đurđa

pre 2 godine

Nemačka će zbog ovoga uvesti oštre sankcije Rusiji. Jer iza svega stoji, ko bi drugi, nego Putin.

JA DZUDZA BASADZIJA

pre 2 godine

!!!! "Američko prisluškivanje prvih figura Nemačke direktno je mešanje u unutrašnje stvari jedne suverene države. Ali, nije prvi put da se otkriva da Amerikanci prisluškuju rukovodstvo Nemačke, uključujući kancelara Angelu Merkel. Prošli put je Berlin odreagovao prilično mlitavo i mislim da se sada ništa neće promeniti. Nažalost, interesi Sjedinjenih Država su uvek mnogo veći od interesa njihovih partnera. Lično sam uveren da je krajnje vreme da SAD budu kažnjene i za takva prisluškivanja i za svoju hegemoniju". "- Prisluškivanje je obavljano na inicijativu američke vlade. Stoga su potrebne ozbiljne kontramere. Samo, mi nismo dovoljno nezavisni i suvereni da kaznimo Vašington. Naša ekonomija, politika, bezbednosna služba i naročito mediji zavise od američkog tutorstva, što nam neće omogućiti da adekvatno odgovorimo na ovaj incident. Bojim se da će zvanični Berlin opet promrmljati nešto nerazgovetno i da će se sve na tome završiti"....PRE SAMO DESET MINUTA,NAPISAH VAM,STA SU "BRACA" BUGARI I NEMCI,I U KAKVOM SU STVARNO ROPSTVU.KUNEM VAM SE SVIMA:OVO PROCITAH TEK POSLE!!!I DA NE BUDE ZABUNE!TO STA JE OVAJ COVEK-NEMAC REKAO,JA GOVORIM I PISEM VAM,NE SAMO VAMA,VEC DECENIJAMA!!!DA SAM OD "STRUCNIH" VEC PROGLASEN LUDAKOM,JASNO MI JE KAO DAN!!!MEDJUTIM!!!DA LI CE VAS OVO POD ZNACIMA NAVODA,NATERATI DA PREDAMNOM SKINETE KAPU...???NA VASU DUSU!...IZVINJENJA MI NE TREBAJU!JESTE DA SAM ZASAO U CVET STAROSTI...JOS UVEK ME RADUJE STO MOJ RAZUM,ZDRAVO RASUDJUJE!!!GOSPODE HVALA TI!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija