• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/T.M.

09.06.2021

09:04

LETELE SU CIPELE, PADALI ŠAMARI... Da nije lako biti predsednik jedne zemlje, govore i snimci koji pokazuju sa kakvim su se sve "LUDOSTIMA" lideri zemalja susretali! /VIDEO/

Printscreen/Youtube/ Naš Svijet Tv

Vesti

LETELE SU CIPELE, PADALI ŠAMARI... Da nije lako biti predsednik jedne zemlje, govore i snimci koji pokazuju sa kakvim su se sve "LUDOSTIMA" lideri zemalja susretali! /VIDEO/

Podeli vest

Mnogi predsednici šetajući među svojim pristalicama i građanima suočili su se sa veoma neprijatnim situacijama., od cipela, šamara, atentata... Mnogi su neprijatne situacije ispratili sa osmehom, a neki su ostali ukopani u mestu

Kako je juče jedna od glavnih vesti šamar koji je predsednik Francuske Emanuel Makron dobio od jednog građanina, morali smo da se osvrnemo i na pređašnje situacije u kojima su se predsednici širom sveta nalazili dok su koračali među građanima.

Ovako je Makron popio šamar...

 

 

 

Makrona su gađali i jajima...

Tako je bivši predsednik Nikolas Sarkozi nasmejan šetajući i pozdravljajući se sa masom doživeo da ga nepozanti čovek povuče za rever sakoa.

Ništa bolje nije prošao ni predsednik Rusije Vladimir Putin, kada mu je gola devojka pritrčala u susret. Putin nije znao šta ga je snašlo, a obezbeđenje je naravno odmah reagovalo i do fizičkog kontakta nije ni došlo. Na žalost ili sreću predsednika.

Sada već daleka prošlost, izlazeći iz zgrade bivši predsednik SAD Ronald Regan nasmejan je mahao svojim pristalicama kada su se začuli pucnji, tada mu više ništa nije bilo smešno.

Možda čak i najgore je prošao bivši bugarski predsednik Ahmed Dogon, dok je držao govor u njega je nepozanti čovek uperio pištolj. Predsednik je odmah pao na zemlju, verovatno ni sam ne znajući da li je pogođen ili ne.

Džordža Buša su gađali cipelama, čovek nije brinuo što će bos ići kući. Džordž je ceo događaj ispratio uz osmeh povremeno radeći čučnjeve i tako izbegavajući potencijalne udare cipelama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17