• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

23.06.2021

20:49

EJ, LJUDI, I ONI DRŽE LEKCIJE SRBIJI! NEMAČKI VOJNICI U LITVANIJI PEVALI "SERENADU HITLERU" i silovali dvojicu kolega!

Vesti

EJ, LJUDI, I ONI DRŽE LEKCIJE SRBIJI! NEMAČKI VOJNICI U LITVANIJI PEVALI "SERENADU HITLERU" i silovali dvojicu kolega!

Podeli vest

Nemačka ministarka odbrane Anegret Kramp-Karenbauer više puta je negativno govorila o Rusiji i njenim oružanim snagama. A istovremeno nije primetila da u Bundesveru - za koji odgovara i pred vladom Angele Merkel i pred nemačkim zakonima - buja neonacizam

I to u opasnom koktelu sa seksualnom patologijom i nasiljem.

Postojanje problema je nedavno priznao portparol nemačkog ministarstva odbrane Andre Vustner, ali je uveravao da je broj nacista i ultradesničara u nemačkoj vojsci „tako mali da i nije problem".
       
A prethodnih dana je - eksplodiralo.

       
Otkrilo se da su nemački vojnici stacionirani u Litvaniji priredili neonacističke orgije. Sa pevanjem nacističkih himni i svojevrsne „serenade Hitleru"!
        
Sve se završilo seksualnim nasiljem nad kolegom.

KLASIĆ: HRVATSKA NE DA NE ŽIVI ANTIFAŠIZAM, ONA GA SE STIDI! JAKOVINA HRVATI DA NAUČE ĆIRILICU! Hrvatska na nogama, istoričari ih surovo prizemili!

       
Ubrzo se saznalo da su „seksualno zlostavljali" još jednog vojnika.
       
Još se ispostavilo da je druga žrtva „avganistanskog porekla".
       
Tek započeta istraga već je došla i do podataka o tajnom ekstremističkom čatovanju unutar nemačke vojske.
       
Vustner prvo izjavio da se radi „o izolovanim slučajevima", ali je na kraju priznao da je čak i to „previše". Još je za sve okrivio društvene mreže.
       
Međutim, ubrzo su kod nekih vojnika nađeni nacistički materijali. Sa dokazima da su nameravali da nasilnim metodama „zavedu red".

HRVATI, STIDITE LI SE VI IČEG?! VI DA SRBIJI I SRBIMA DRŽITE LEKCIJE O GENOCIDU?! Može li licemernije?! Beograd ovo ne sme da trpi, ali ni po koju cenu!

       
Oživljavanje neonacizma u zemlji u kojoj je nastao - vrlo je loš znak.
       
Pogotovo što u više zapadnih zemalja uveliko traje puzeća heroizacija nacista i onih koji su sa njima bili u kolaboraciji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEYVI

pre 2 godine

Sie können sagen, dass Sie nicht gut informiert sind, Neonazismus in Deutschland ist nie touthed gegangen und auch nicht!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija