• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.08.2021

08:40

BAJDEN SE IZGUBIO NA ULAZU U REZIDENCIJU, potez pripadnika obezbeđenja sve šokirao! /VIDEO/

Printskrin

Vesti

BAJDEN SE IZGUBIO NA ULAZU U REZIDENCIJU, potez pripadnika obezbeđenja sve šokirao! /VIDEO/

Podeli vest

Nakon povratka sa radnog putovanja u Delaver, američki predsednik Džo Bajden otišao je u svoju rezidenciju u Beloj kući, ali preko travnjaka, a ne po posebno za to određenoj stazi, što je odmah izazvalo lavinu komentara

Na mrežama se pojavio video u kojem pripadnik obezbeđenja izlazi iz Bele kuće i prstom pokazuje Bajdenu put. Zatim se vraća nazad preko travnjaka, a predsednik ga prati, umesto da ide putem koji mu je pokazao. Na društvenim mrežama se povela diskusija kako pripadnik obezbeđenja sme predsedniku države tako da pokazuje prstom, a mnogi su konstatovali da je to zbog Bajdenove demencije.

Predstavnici Republikanske stranke već su reagovali na incident, rekavši da je šef države jednostavno izgubljen i da ne može da pronađe put. Oni su još jednom izrazili sumnju u mentalne sposobnosti šefa države, verujući da nije u mogućnosti ni da uđe u sopstvenu rezidenciju bez pomoći drugoga.

 

 

Podsetimo, je ranije bivši lekar iz Bele kuće Roni Džekson pozvao demokrate da nateraju Bajdena da položi kognitivni test. Podsetio je da je bivši šef države Donald Tramp to učinio bez većih poteškoća.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

BLUMBERG UPOZORIO BAJDENA, ovu grešku s Putinom nikada više ne sme da ponovi!
Planeta

BLUMBERG UPOZORIO BAJDENA, ovu grešku s Putinom nikada više ne sme da ponovi!

Američki predsednik Džo Bajden ponovo prikazuje Rusiju kao slomljenu silu, čija ekonomija ne proizvodi ništa osim nafte i gasa, ali Amerikanci se nadaju da on u stvari ne misli tako. Činjenica da to nije istina samo je pola problema. Ponavljajući ovu melodiju, američki lideri dovode sebe u problem jer ruski predsednik Vladimir Putin u isto vreme i mrzi i obožava to što je Rusija potcenjena, piše Blumberg

08.08.2021

08:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija