• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.08.2021

17:45

AMERIKA NESPOSOBNA DA SE SUOČI SA REALNOŠĆU! Zaharova najavila ŽESTOK ODGOVOR ZBOG SANKCIJA!

Vesti

AMERIKA NESPOSOBNA DA SE SUOČI SA REALNOŠĆU! Zaharova najavila ŽESTOK ODGOVOR ZBOG SANKCIJA!

Podeli vest

Američke provokacije vezane za događaje vezane oko blogera Alekseja Navaljnog dokazuju da Vašington nije voljan da se suoči sa realnošću, a odgovor na američke sankcije Rusiji će biti žestok i odgovarajući, izjavila je danas portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova

- Još jednom, u toku je provokacija koju su smestile zapadne obaveštajne službe o navodnom trovanju Navaljnog. U toku su i pretnje kompanijama koje rade na Severnom toku 2 - rekla je Zaharova, a preneo TAS S.

Prema njenim rečima, sve to izgleda "patetično i osuđeno je na propast, pa se time demonstrira nesposobnost Vašingtona da napusti aroganciju, nepristojnost i nevoljnost da se prihvati realnost, znajući unapred da nema nikakve svrhe od pritiska na Rusiju.

- Naš odgovor, kao i uvek, biće snažan i odgovarajući - dodala je.

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Navaljni

SAD su se pridružile sankcijama koje je Velika Britanija u petak uvela protiv sedam oficira ruske Federalne službe bezbednosti (FSB), za koje se veruje da su bili umešani u incident sa blogerom Aleksejem Navaljnim, saopštilo je danas britansko ministarstvo spoljnih poslova u ažuriranoj listi sankcija.

U zajedničkom saopštenju koje je objavio Stejt department se navodi da su uvedene sankcije Alekseju Sedovu, Kirilu Vasiljevu, Stanislavu Makšakovu, Vladimiru Bogdanovu, Alekseju Aleksandrovu, Ivanu Spiridonovu i Vladimiru Panjajevu.

To znači da su im bankovni računi zamrznuti i da im je zabranjen ulazak u Britaniju.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija