• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/novosti.rs

27.08.2021

17:47

OGLASIO SE MILO NA TVITERU, O KOKAINU NI REČ, NJEGA NEŠTO DRUGO BRINE!

Vesti

OGLASIO SE MILO NA TVITERU, O KOKAINU NI REČ, NJEGA NEŠTO DRUGO BRINE!

Podeli vest

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović osudio je terorističke napade na aerodromu u Kabulu u kojima je stradalo više desetina civila i vojnika, uključujući pripadnike oružanih snaga savezničke vojske SAD-a

On je poručio da je suzbijanje i borba protiv terorizma zahtevaju bezuslovnu saradnju i odgovornost, i ostaju prioritet Crne Gore i naših saveznika.

- Snažno osuđujem jučerašnje užasne terorističke napade na aerodromu u Kabulu u kojima je stradalo više desetina civila i vojnika, uključujući pripadnike oružanih snaga savezničke vojske SAD - napisao je Đukanović na Tviteru.

Prema njegovim rečima u uslovima kompleksnih izazova za bezbednost Avganistana i sigurnost života njegovih građana, promene koje su se desile ne smeju voditi otvaranju prostora za nove spirale nasilja, ekstremiste i njihove bezumne akcije.

- Suzbijanje i borba protiv terorizma zahtevaju bezuslovnu saradnju i odgovornost, i ostaju prioritet Crne Gore i naših saveznika - zaključio je Đukanović.

Zanimljivo, Đukanović se nije osvrnuo na događaj od sinoć, kada je u Crnoj Gori, policija pronašla i oduzela rekordnu količinu kokaina. Podsetimo, sinoć je u Podgorici „pao“ tovar od preko tonu i po kokaina.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Walter

pre 2 godine

Odlična vest ,Milova Nikšićanka,žestoka srbomrziteljka Mirna Nikčević,je ,pola godine ranije od ugovora,ostala bez emisije Teleskopija na TV Crne Gore koja je ,posle letnje pauze trebala u utorak da se nastavi gostovanjem dr. Dragana Markovine ,istoričara i antifašiste iz Hrvatske .

Ljuba

pre 2 godine

Talibani se baš prepadoše od straha jer Milo "snažno osuđuje" bombaške napade... koga boli q*rac što ovaj debil laprda.

Rade R

pre 2 godine

Pošalji Milo trupe za uspostavljanje reda u Avganistan! Nemoj da se stidim da pokažeš tu silu! Ako ti to ne sred iš, ne znam ko bi drugi to mogao! E smrdljivko, o čemu ti pričaš bolesniku! A tone kokaina u Monte negro ti ne smetaju!

laki

pre 2 godine

Koja ljiga od coveka. Pazi ovo "u kojoj su stradali i saveznicki bojnici". Pa ljigo, ti saveznici su te bombardovali 1999. godine, pardon te godine su bombardovali Srbiju a leteli su preko kukavicjeg gnezda do Srbije i KiM.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija