• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.hr

01.12.2021

13:05

SVE JE TRAJALO SAMO PET MINUTA! Detalji pucnjave u srednjoj školi u SAD!

Printscreen/Youtube/ Reuters

Vesti

SVE JE TRAJALO SAMO PET MINUTA! Detalji pucnjave u srednjoj školi u SAD!

Podeli vest

Pucnjava u srednjoj školi Oksford, gradu oko 65 kilometara severno od Detroita, počela je nešto posle 13 časova po lokalnom vremenu, a jedan broj policajaca je odmah opkolio školu i ubrzo uhapsio 15-godišnjeg dečaka koji je ubio 14-godišnju i 17-godišnju devojčicu i 16-godišnjeg dečaka saopštio je zamenik šerifa okruga Okland Majkl Mekejb.

Od osam ranjenih, dvoje je završilo na operaciji, a šestoro je u stabilnom stanju, rekao je Mekejb i dodao da je osumnjičeni, za koga se veruje da je delovao sam, uhapšen bez otpora nakon što je ispalio 15 do 20 hitaca.

- Sve je trajalo samo pet minuta - rekao je Mekejb i dodao da osumnjičeni nije ništa rekao policiji, već je odlučio da se brani ćutanjem na predlog roditelja.

Saučešće porodicama poginulih izrazio je i američki predsednik Džo Bajden.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija