• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

27.11.2021

20:00

POZNATA PEVAČICA koju prate MILIONI ulazi u ZADRUGU, KONAČNO PRISTALA na RIJALITI?! /VIDEO/

printscreen

Live TV

POZNATA PEVAČICA koju prate MILIONI ulazi u ZADRUGU, KONAČNO PRISTALA na RIJALITI?! /VIDEO/

Podeli vest

Svake subote u 20h očekuje vas omiljena emisija o poznatima

Pevačica Ruža Rupić sumirala je utiske iz svega što joj se dogodilo tokom ove godine, te je istakla na šta je ponosna, ali ono što bi volela da promeni:

- Definitivno jedna od najlepiš stvari ove godine je moj ugovor sa HI produkcijom, zato što sam ozbiljno uplovila u muzičke vode i mnogo sam ponosna na celu tu saradnju - rekla je Ruža i dodala šta je najružnije što joj se dogodilo:

- Ne volim puno da pričam o ružnim stvarima. Bilo je tu raznoraznih situacija, ali se sve dešava sa razlogom u životu.

Ruža se dotakla i svog ljubavno života, priznavši da trenutno nema emotivnog partnera:

- Solo sam. ili me se muškarci plaše, ili se ja lepim za ludake ili se ludaci lepe za mene. Iskreno posvetila sam se poslu i dosta radim. Za ljubav ima vremena, sada treba da se gradi karijera.

Foto: printscreen

Ruža Rupić

Pevačica je progovorila je o nepristojnim ponudama koje dobija od starijih muškaraca.

Svašta stiže, ali što je najgore ne od mladih momaka, nego od starijih muškaraca... Uđem u direkt i onda mi se pojavi jedna blurovana sličica koju ja samo obrišem i to je to - odgovorila je Ruža.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija