• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejana Kljajić / Informer

09.01.2022

20:00

NOVA "OLUJA" U SRBIJI I REGIONU NEĆE PROĆI! Sandra Božić i Miloš Parandilović u novoj "Replici"!

printscreen

Live TV

NOVA "OLUJA" U SRBIJI I REGIONU NEĆE PROĆI! Sandra Božić i Miloš Parandilović u novoj "Replici"!

Podeli vest

Ove nedelje gosti u emisiji "Replika" su poslanica SNS Sandra Božić i portparol POKS-a Miloš Parandilović

U emisiji "Replika" gosti kometarišu jačanje Vojske Srbije, pretnje da će se desiti nova "Oluja", ali i podršku Albanaca Nataši Kandić i Mariniki Tepić.

Sandra Božić je ocenila da stabilna država i jaka ekonomija moraju da ima jaku vojsku. Sa njom se složio i Miloš Parandilović koji je istakao da je dobro što se ulaže u Vojsku Srbije.

Sa druge strane, Sandra se dotakla i lažnih ekoloških protesta i vladike Grigorija koji su složni u tome da će biti nove "Oluje" i poručila im da se takva zločinačka akcija u Srbiji i regionu nikad više neće desiti. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Edo Bakarec ustaški zapovjedni

pre 2 godine

АЦО ПАРТИЈА! АЦО ПАРТИЈА! АЦО ПАРТИЈА ??

maks

pre 2 godine

Neče proči ne budete li je tražili. i opet se upuštali u avanturu kojoj niste dorasli. Ako se upustite, ITEKAKO če proči. I neče se zaustaviti do Bugarske granice. A ni traktora više neče biti.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Da li ti Dejana Kljajic znas sta pises , odnosno da li Sndra Bozic zna sta govori. Kada se to 'Oluja' dogodila u Srbiji , jer kako ti navodis da je to izjavila doticna Sandra , da se takva zlocinacka akcija vise u Srbiji nece ponoviti .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija