• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.03.2022

18:24

Bane se sa njima družio, a sada OTKRIO PRAVO LICE ZADRUGARA: ON JE BOLESNIK I MAJMUN, A ONA OZBILJAN MANIPULATOR!

informer

Live TV

Bane se sa njima družio, a sada OTKRIO PRAVO LICE ZADRUGARA: ON JE BOLESNIK I MAJMUN, A ONA OZBILJAN MANIPULATOR!

Podeli vest

Novi gost emisije "Zadrugari na skeneru" je bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Bane Čolak. On je dao svoj sud o svim aktuelnim dešavanjima u Beloj kući i o učesnicima koji ne prestaju da intrigiraju javnost. Pogledajte novu epizodu eksluzivno na Informer.rs

Bane Čolak otkriva šta misli o svojim bivšim cimerima iz zadruge.

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov započeli su razgovor o svom odnosu, a onada je reper šokirao svojom izjavim da želi da bude Tarin rob, na šta je Tara rekla da mu nema pomoći. Ni Čolak nije ostao imun na ovu izjavu pa je dodao:

Foto: informer

- Slažem se sa Tarom, nema mu pomoći. U "Zadruzi 4" je napravio te gluposti koje je napravio. On je pokazao da je luđi, nema mu pomoći, mislim da tu ni manastir ne pomaže. Šta da kažem kada čovek ima 42 godine, a ponaša se kao klinac. Sve ono što je pravio u životu, 25 godina rada i truda je bacio za 2 godine u rijalitiju. Svuda su mu zatvorena vrata, niko neće da ga zove da nastupa. On uđe opet u "Zadrugu" da ispravi greške, a on se još više ukanali - prokomentarisao je Čolak.

Foto: informer

Marijana Zonić i Nikola Grujić Gruja su se osamili za crnim stolom pa opleli po svim zadrugarima. Zonićeva je rešila da rasturi sve veze u kući, pa je počela da iznosi prljav veš o Milani Mimi Šarac. 

- Taj Gruja je bolesnik, retard, debilčina, a Marijani se ne sviđa niko. Ona to samo radi zarad rijalitija. Kakve se sve pakosti unutra dešavaju, ona i nije tako opasna, a Gruja je ozbiljna debilčina ili majmun, klasičan retard - otkrio je Bane.

Foto: informer

Mateja Matijević nije mogao da veruje, Anđela Đuričić pričala sa zadrugarima čime se bavila pre ulaska u rijaliti, pa otkrila da želi da bude poslovna žena kada izađe iz zadruge.

- Anđela je totalno drugačija devojka u odnosu na većinu devojaka sada u "Zadruzi 5". Devojka je vaspitana, vidi se da dolazi iz jedne normalne kuće. Ona je preživela tragediju koju je preživela, a nikada nije to isticala u prvi plan, nikada nije pričala o tome i nije davala povoda da je neko pita za to. Volim ljude koji su imali teške životne priče, ili neke teške stvari, a ne ističu to i ne žele na kontu toga da se neko sažali na njih, nego se ravnopravno bore. Mislim da je zaslužila čak i da pobedi u ovoj sezoni, pokazala je sve najbolje. Njen plan kada izađe je da bude "poslovna žena". Zamislite koliko se to diametralno razlikuje od snova i želja ostalih devojaka tamo - izjavio je bivši učesnik rijalitija.

Foto: informer

Milica i Mensur imaju turbulentnu vezu. Ajdarpašić je dao zakletvu da se neće miriti sa Milicom Veselinović, ali je ipak popustio i pružio joj još jednu šansu.

- Mensura ne komentarišem od "Zadruge 3", posle sukoba koji smo imali. To sam rekao u rijalitiju i sada kada sam izašao pridržavam se toga. Milica ima 17 godina, ne znamo ni ko je, ni šta je, videli smo te neke stvari i njeno ponašanje, da li je to zbog rijalitija priča, ili zbog toga što ga stvarno voli, ja ne znam. Ona je jako mlada i možda želi da se dokaže - prokomentarisao je Bane Čolak. 

Foto: informer

Filip Car i Dalila Dragojević najpre su se svađali napolju, a potom su sedeli u dnevnoj sobi i razgovarali o prethodnim problemima. Car je na kraju opet povileneo jer smatra da ga Dragojevićka provocira. 

- Oni se neće nikada smiriti, nenormalni su. Ljudi bez obraza, bez kodeksa, bez ikakve vrste bilo kakvog poštovanja, bilo kakve normalnosti. Za Filipa Cara ja mogu da kažem da sam u rijalitiju bio dobar sa njim i on je van tih tema koje pravi i izmišlja zarad naroda, prezanimljiv, ima dobru energiju i oraspoloži me. Što se Dalile tiče, ona je ozbiljan manipulator, ona je neko ko mnogo kalkuliše. Dalila i Dejan su isti, samo je Dejan intiligentniji, ona je gluplja, ono što ona kalkuliše, on to radi na duge staze koje mogu mnoge stvari da mu donesu, a Dalila kalkuliše tako sitno, glupo na dva dana. Filip ne može nju da gleda očima, nego je skontao da je to zbog naroda, zbog svega. Ako ona to voli tako joj i treba. Sa Dalilom je kao kada učiš svinju da svira klavir "em nerviraš svinju, em gubiš vreme". Prevari muža i onda ispadne muž kriv što je ona njega prevarila - zaključio je Čolak. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija