• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.04.2022

18:00

ŠOK SAZNANJE - MILOŠ BIKOVIĆ SE ŽENI DO KRAJA GODINE!

informer.rs

Live TV

ŠOK SAZNANJE - MILOŠ BIKOVIĆ SE ŽENI DO KRAJA GODINE!

Podeli vest

Oni su naši poznati glumci zbog kojih ženama zastaje dah, a ovo su njihove natalne karte. Ekskluzivno u emisiji "Takav ti je horoskop" astrolog Srđan Stojić otkriva kakve su ličnosti Miloš Biković, Milan Marić, Miodrag Radonjić, Viktor Savić i Aleksandar Radojičić!

Poznato je da su pažnju žena oduvek privlačili muškarci iz javnog života. Čini se da su, pored sportista, u vrhu najprivlačnijih momaka bili oni sa dasaka koje život znače. Kada saznate njihovo pravo lice koje nije sa pozornice ili filma, možda se predomislite, ili ih zavolite još više. Predstavljamo vam natalne karte Miloša Bikovića, Viktora Savića, Miodraga Radonjića, Milana Marića i Aleksandra Radojičića. 

Viktor Savić 14.09.1983.

Foto: Insajder

- Zbog položaja njegovih planeta on je još kao mlad postao dobar i poznat glumac. U međuvremenu se on razvio, teži da bude perfekcionista. Jako je pametan, inteligentan, kritičan. Kada su njegove uloge u pitanju, on tu ulazi dubinski i proučava ih. Ima više grupa planeta u znaku strelca što ukazuje da je jako emotivan, dobar i pun nade i obećanja. O ženama ima svoju neku imaginaciju, svoju bajku, nešto nerealno. Uspeh mu predstoji i dalje će biti jako popularan - otkriva astrolog Srđan Stojić. 

Aleksandar Radojičić 24.10.1987.

Foto: Insajder

- Prvo on kao vaga je neodlučan, sa svima želi da napravi neki kompromis. Kao takav ima problem u partnerskim odnosima, i takve su osobe u tom znaku. Jako emotivan i vezan za porodicu, dom, kuću. U nekim svojim emocijama i osećanjima ide previše duboko, previše intezivno. Od glave do pete je stegnut, da se ne bavi glumom, bio bi dobar u psihologiji, psihoanalitici. Zna da proceni čoveka kada ga pogleda. Kao mlađi je preterivao, tražio je mnogo više nego što je mogao da dobije, kasnije je postao smireniji, drugačiji i pronašao svoje mesto u društvu i vremenom će samo napredovati - komentariše astrolog. 

Milan Marić 31.07.1990.

Foto: Insajder

- On je jednostavno rođen za glumu, čovek koji zna šta hoće i ne odustaje od svojih ciljeva. On mora da postane još poznatiji, još priznatiji i to će se desiti kroz vreme. Prošla godina mu je bila jedna od lošijih, a on je postigao takav uspeh, mogu da očekujem da će 2023., 2024., 2025. biti samo još uspešnije. Treba da poradi na svojim emocijama, koje su jake, dubinske i teške. Kako se pisalo, on je imao vezu sa starijom ženom, ali on voli i mlade devojke. Te mlađe devojke moraju da budu vezane za porodicu, za dom, žena koja voli decu i da ume da kuva. Zna brzo da prekida vezu, nestabilan je u vezama. Sa njim nema kompromisa kada nešto zapne. Savet mu je da ne treba da se druži sa licima sa druge strane zakona - istakao je Srđan.

Miodrag Radonjić 03.05.1989.

Foto: Insajder

- Pametan, inteligentan, sve ga zanima, sve voli da zna. Mora da nauči da napravi kompromis, a ne deset stvari odjednom da radi. Čovek koji je vezan za materijalno, za novac, voli da uživa, pravi hedonista. Kroz vreme će postići velike uspehe. Zna da bude jako brz i impulsivan, veliki je borac za pravdu i istinu. Ima mnogo poslova kojima bi mogao da se bavi, a da nije gluma - komentariše astrolog Srđan.

Miloš Biković 13.01.1988.

Foto: Insajder

- On zna da vreme radi za njega i biće još bolji i poznatiji kao glumac. Odgovoran je, disciplinovan. Napraviće veliki uspeh i veliku karijeru. Ima puno planeta u znaku vodolije, vodolija je između ostalog vezana za Rusiju i tamo može da postigne još veći uspeh. Ove godine ima problem malo u vezi žena, ali do kraja ove godine bi mogao da se oženi. Morao bi da radi malo na svojim emocijama. Jedna strana njegove ličnosti jako je srećna, zadovoljna, ali u sebi ima neki grč koji bi trebalo da otpusti. Ako svi idu levo, on će ići desno, želi da se razlikuje od drugih. Želi da bude ispred vremena i uvek će biti. Voli devojke koje su slobodne, negde i razvedene, ima slobodna shvatanja - zaključuje astrolog Srđan Stojić.   


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ŠABAN DA NIJE POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI, SVAKAKO BI DO KRAJA GODINE STRADAO! Ove muzičke zvezde preminule su na najstrašniji način!
Live TV

ŠABAN DA NIJE POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI, SVAKAKO BI DO KRAJA GODINE STRADAO! Ove muzičke zvezde preminule su na najstrašniji način!

Nedostatak sna, alkohol, brza vožnja , ili pak sudbina uzrokovale su da mnogo pevačkih legendi izgubi život! Gde se krije tajna i da li su ovo mogli da izbegnu Šabana Šaulić, Toše Proeski, Darko Radovanović, Silvana Armenulić i Ljubiša Stojanović Luis, saznajte u novoj epizodi emisije "Takav ti je horoskop" samo na Informer.rs!

28.03.2022

18:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija