• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

04.07.2022

17:59

NIJE SE SAMO LUKAS DROGIRAO! Ove javne ličnosti su takođe konzumirale narkotike! (VIDEO)

printscreen

Live TV

NIJE SE SAMO LUKAS DROGIRAO! Ove javne ličnosti su takođe konzumirale narkotike! (VIDEO)

Podeli vest

Mnoge naše poznate ličnosti su konzumirale drogu i to priznale, neki su bili hapšeni, a neki nisu mogli da se izbave iz kandži ovog užasnog poroka

Mnoge ličnosti sa naše scene imale su problem sa narkoticima. Obično svet droge vezujemo sa strani selebriti, jer se tamo poznati lakše odluče na korak da progovore o svom problemu.

Da li je susret sa narkoticima bio slučajnost ili sudbina otkriće nam astrolog i numerolog Stefan Dragojlović.

Foto: printscreen

Dado Glišić

- Dado Glišić je numerološka četvorka, što je simbol poroka i droge. Bio je u kandžama droge i to je bio njegov stil života jako dugo vremena, ali ta droga će uvek biti prisutna oko njega. Droga nije samo beg od problema, često umemo da čujemo od nekih umetnika kako komentarišu da im je droga inspiracija, ali opet kažem svako ima neki svoj ugao gledanja. Mislim da je to i dalje njegov stil života, bar 30 odsto - otkriva Stefan.

Foto: printscreen

Branko Vidaković

- Branko Vidaković, on je izgubljena sedmica, jedna prekreativna duša, ali sedmice često znaju biti labilne. Oni ne vole stres, niti život pun problema i onda utehu traže u alkoholu ili drogi. Kao što sam i na početku rekao sedmice su labilne i Branko će ostati podčinjen tim sredstvima - komentariše numerolog.

Foto: printscreen

Milić Vukašinović

- Milić Vukašinović, on je neko ko ume da vlada drogom. On može da se drogira ceo život i da nadživi sve druge ljude koji koriste narkotike ili rekreativno ili svakodnevno. Stara je duša, sposoban, inteligentan, ima granicu i ostaće u kandžama droge, ali će je uvek držati pod kontrolom, zato on nikada neće biti životno ugrožen - priča Stefan Dragojlović.

Foto: printscreen

Viktor Savić

- Viktor Savić nema aspekat zavisnosti. Samo njegovo ime znači pobedna, tako da on ima samo grižu savest vikendom. Opusti se, pretera onda dođe ponedeljak, utorak, posao, karijera pa uvek tako balansira između rekreacije i poslovnog života. Šta god da bude radio, a radiće uvek će biti sa merom kod njega - govori numerolog. 

Foto: printscreen

Aca Lukas

- Aca Lukas se sjedinio sa tim, to je njemu pomoćno sredstvo za funkcionisanje. Ne vidim ga kao čudaka, ludaka, on je nadprosečno inteligentan i sve ovo je sveo na minimum. Ne možemo da gledamo stilove života, svako je sebi birao, a on je svoj stil života izabrao, tako da je suvišno komentarisati više od toga - zaključuje Stefan Dragojlović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija