• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

20.10.2022

18:55

SREĆA ILI NESREĆA, SPLET OKOLNOSTI ILI SUDBINA? Raskid veze Harisa Berkovića i Rade Mnojlović šokirao je javnost, a sada otkrivamo kakvu ljubavnu budućnost očekuje pevačicu!

Live TV

SREĆA ILI NESREĆA, SPLET OKOLNOSTI ILI SUDBINA? Raskid veze Harisa Berkovića i Rade Mnojlović šokirao je javnost, a sada otkrivamo kakvu ljubavnu budućnost očekuje pevačicu!

Podeli vest

Nakon skandala sa fanom, Rada Manojlović je potražila pomoć od nadležnih službi kako bi zaštitila svoj lik i delo, a samo par dana ranije pevačica je objavila javno da je raskinula vezu sa pevačem Harisom Berkovićem. Odmah na to se nametnulo pitanje da li pevačicu prati breme da se za nju "lepe" manje poznati muškarci?

Pevačica Rada Manojlović i njen, devet godina mlađi, kolega Haris Berković godinama su bili u ljubavi, i dok su mnogi očekivali da će stati pred matičara - oni su vezu okončali. Da ovo nije jedno u nizu nagađanja potvrdila je Rada koja je bivšem poželela sve najbolje.

Da li pevačica nema sreće u ljubavi, ili joj je samo godina loša, ili joj numerološki kodovi nisu pogodni za ljubav u ovom periodu, na tu temu više će nam otkriti numerolog Stefan Dragojlović.

Foto: printscreen

- Rada Manojlović kao uspešna pevačica, kao uspešna Zvezda Granda je nadmašila uspeh njene porodice. Ona je vrlo emotivna i njoj stoji brak i ostvarenje porodičnog života ali u zrelijim godinama. Rada je neko ko je veliki karijerista i godinama mučnog rada na estradi od nje je zapravo napravilo to što je danas. Veliki čovek i nekog ko zna šta hoće i šta želi - komentariše numerolog i dodaje:

Foto: printscreen

Numerolog Stefan Dragojlović

- Kada bude došla u zrelije godine i bude našla svog sudbinskog muškarca on će ipak biti na njenom nivou ili pak ispod njenog nivoa. To nije ništa strašno, jer imamo mnogo pimera na estradnom nebu gde se dosta javinih ličnnosti udalo ili oženilo za ljude koji su u karijerama slabiji od njih samih. Tako da ja ne vidim problem da se Rada zaljubi u nekog običnog muškarca i sa njim ostvari porodicu i skladan život - govori numerolog Stefan Dragojlović za emisiju "Takav ti je horoskop".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija