• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.03.2023

20:00

"Selfie interview" SAJSI MC: Moj tekst za Evroviziju je toliko skup da... Evo šta stvarno mislim o Savi, Luku Bleku, Džipsiju, Balošu, Zejni, Severini...

printscreen

Live TV

"Selfie interview" SAJSI MC: Moj tekst za Evroviziju je toliko skup da... Evo šta stvarno mislim o Savi, Luku Bleku, Džipsiju, Balošu, Zejni, Severini...

Podeli vest

Sajsi MC je pre nekoliko dana postala majka i već je stigla da odgovori na sva vaša pitanja u "Selfi intervjuu"! Reperka je iskreno pričala o roditeljstvu, ali i o Evroviziji, gde se pojavila kao autor pesme s kojom se takmičio Savo Perović.

Fanovi su je pitali koliko je Peroviću naplatila pesmu za Evroviziju, a ona je odgovorila:

- Taj tekst je toliko skup da ne može da se naplati. To se radi iz najdubljih umetničkih poriva. Ne može da se stavi cena na to - rekla je Sajsi, a na snimku saznajte šta reperka misli o pobedniku Luku Bleku, ali i o Džipsiju, Filipu Balošu, Zejni...


Ona je otkrila i zašto je rešila da od Ivane Rašić postane Sajsi MC i kako je izabrala to umetničko ime. A šta misli o Severini Vučković, s kojom je sarađivala?


- Seve je seksi i više nego što možete da zamislite. Ostavila je na mene utisak velike umetnice i profesionalca, bilo mi je zadovoljstvo da radim sa njom!


Sajsi je otkrila da joj je malo falilo da postane glumica, a onda ste je pitali da li bi glumila u "Južnom vetru".


- Glumila bih u "Južnom vetru" neku malu ulogu koja ne zahteva veliki angažman - rekla je reperka.
Nedavno je Sajsi postala majka, a jedan fan ju je pitao: "Da li su i tebe smarali pitanjem kad ćeš više da rodiš"?


- Naravno, da li postoji žena koju nisu smarali s tim pitanjem! Ja sam se sa tim dobro nosila, bila sam u fazonu: svi fuck off! - rekla je Sajsi.


U nastavku emisije otkrila je da je od muškaraca dobijala "dick pic", šta misli o Kardi Bi, da li joj smeta poređenje sa Bebi Dol, da li bi ušla u rijaliti...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija