• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

02.04.2019

11:05

(HOT FOTO/VIDEO) AKO VOLITE OBLINE... Žene svih veličina ponosno prošetale Milanom u donjem vešu!

Live TV

(HOT FOTO/VIDEO) AKO VOLITE OBLINE... Žene svih veličina ponosno prošetale Milanom u donjem vešu!

Podeli vest

Drugu godinu zaredom, na magičnom trgu ispred katedrale u Milanu, održan je poseban modni performans, koji je oduševio kako slučajne prolaznike, tako i one koji su došli sa pozivom

Naime, italijanska influenserka Laura Brioši ponovno je organizovala "Body Positive" modnu reviju. Žene različitih veličina, građe tela, boja kože i drugih karakteristika, ponosno su se predstavile pred mnoštvom prisutnih na čuvenom trgu i tako potvrdile značaj pozitivnog stava o sopstvenom telu. Lauri Brioši, manekenki i influenserki sa preko 500k pratilaca, ovom prilikom pridružilo se još oko 150 devojaka koje podržavaju ovaj projekat, u želji da zajedničkim snagama prenesu važnu poruku - da kažemo ne diskriminaciji i da se oslobodimo svih predrasuda o svom telu.

Laura i devojke iz njene najuže ekipe prodefilovale su na  improvizovanoj modnoj pisti sredinom glavnog milanskog trga u belom donjem vešu Lisca. Među njima su bile i model Fabiana Pastorino, Miss Italia Curvy 2016, model za veće veličine Zuza ZakreVska iz Poljske, Šaron Groben iz Nemačke, blogerka Benedeta Deluka i influenserka Nina Rima.

POGLEDAJTE GALERIJU:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija