• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

18.04.2020

12:45

NE IZLAZI SE TAKO! Sada ću ja da ti pokažem! (Video)

Live TV

NE IZLAZI SE TAKO! Sada ću ja da ti pokažem! (Video)

Podeli vest

Našla je način

Dve bebe su same u sobi, ali ih jako nervira što su u krevetcu. Jedna je pokušala da izađe iz istog na bezbedan način. Međutim ova druga je izabrala brži, ipak to nije bila dobra ideja.

BONUS IDEO:

ODLETEO UMESTO KUGLE! Presela mu ova igra! (Video)

TERETANA NIJE ZA SVAKOGA! A evo i zašto! (Video)

BRZINOM SVETLOSTI! Preleteli preko mosta za tren, policijski čas ne čeka! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

FABRICI OBEČAO: Narednih dana još četiri aviona pomoći za Srbiju!
Društvo

FABRICI OBEČAO: Narednih dana još četiri aviona pomoći za Srbiju!

Još četiri aviona sa medicinskom opremom, čiji transpost finansira Evropska unija, stići će u Srbiju u narednim danima, najavio je danas šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici i istakao da se razmatra kako da EU dodatno pomogne Srbiji u ublažavanju i ekonomskih posledica izazvanih pandemijom korona virusa

18.04.2020

12:28

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija