• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

03.03.2021

10:55

BAKSUZ GODINE! Skupljao je pare za novu kuću, a kad je otvorio sef OD ŠOKA JE PAO U NESVEST!

Live TV

BAKSUZ GODINE! Skupljao je pare za novu kuću, a kad je otvorio sef OD ŠOKA JE PAO U NESVEST!

Podeli vest

Nesrećni incident dogodio se u prošle sedmice kada je 52-godišnji uzgajivač svinja Bijili Jamalaia iz grada Milavaram otkrio da su termiti pojeli novčanice u vrednosti od 5.680 evra koje je čuvao u gvozdenom sefu!

U dirljivoj priči, uzgajivač svinja je otkrio da su teško zarađeni novac, koji je odvajan za kupovinu kuće, termiti potpuno uništili.

Tužna je činjenica da je Jamalaia, kako bi uštedio novac, držao sebe i članove svoje porodice dalje od luksuza. Međutim pošto mu je falilo 1.100 eura za investiranje u svoj posao, otvorio je gvozdeni sef i shvatio da je sve palo u vodu. Termiti su napravili velike rupe na novčanicama, zbog kojih su neupotrebljive.

Videvši kako mu je san uništen, Jamalaia je glasno zaplakao i onesvestio se nakon čega su članovi njegove porodice saznali za najezdu termita, piše "The New India Express".

Porodica je obavestila policiju, a Jamalaia je rekao policiji da on ili članovi njegove porodice nisu imali račun u banci i da je sav novac držao u kutiji. Policija je obećala da će mu pomoći novčano ako se ne utvrdi da je umešan u bilo kakvu ilegalnu aktivnost.

Nedavno se desio sličan incident, vlasnik računa u jednoj banci je otkrio da su termiti našli put do njegovog novca koji je čuvao u ormariću. Prema izveštajima, vlasnik bankovnog računa držao je novčanice u vrednosti od 2.500 evra.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija