• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

26.07.2021

15:49

Mladoženja bio prisiljen da radi tokom svog venčanja, MLADINA REAKCIJA MNOGE ODUŠEVILA! /VIDEO/

printscreen

Live TV

Mladoženja bio prisiljen da radi tokom svog venčanja, MLADINA REAKCIJA MNOGE ODUŠEVILA! /VIDEO/

Podeli vest

Džej-Rej Vijajšing Dešmuk, fotograf iz Indije, nedavno je svedočio neobičnom prizoru na jednom venčanju

Umesto da u potpunosti uživa u svečanom danu, mladoženja je bio prisiljen da uzme laptop u ruke i nastavi sa poslom.

Šta je bilo toliko hitno da poslodavac nije mogao da se strpi dan ili dva, nije otkrio, ali je zato zabeležio izraz lica neveste koja je sedila udaljena svega nekoliko metara u društvu kuma i deveruša.

Devojka se ispred kamere nasmešila i time dala do znanja da ima razumevanja za obaveze svog dragog, za kojeg se iskreno nadamo da je barem adekvatno plaćen.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija