• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

23.09.2021

09:21

OVU STVAR SIGURNO IMATE U KUĆI, A NE KORISTI SE SAMO DA UMOTATE SENDVIČE! Evo kako da pomoću nje uklonite NEPRIJATNE MIRISE IZ VEŠA!

Pixabay

Live TV

OVU STVAR SIGURNO IMATE U KUĆI, A NE KORISTI SE SAMO DA UMOTATE SENDVIČE! Evo kako da pomoću nje uklonite NEPRIJATNE MIRISE IZ VEŠA!

Podeli vest

Žene će obožavati ovaj trik!

Kuhinjski proizvodi izgleda kriju još po neki trik. 

Tako će vas ovog puta oduševiti moć aluminijumske folije. 

Nećete verovati, ali samo dok ne probate. 

Ako vam se veš neprijatno oseća čak i kada veš mašina završi pranje, postoji rešenje. 

Isecite nekoliko parčića aluminijumske folije zgužvajte ih u loptice i ubacite u mašinu za pranje veša, uključite pranje i kada bude gotovo pomirišite veš. 

Svi neprijatni mirisi nestaće sa vašeg veša. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija