• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

26.03.2022

18:10

BOMBA - ZA SAMO PAR SATI ONA ĆE UĆI U ZADRUGU! Od večeras rijaliti više neće biti isti nakon što se ONA pojavi na vratima BELE KUĆE! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Live TV

BOMBA - ZA SAMO PAR SATI ONA ĆE UĆI U ZADRUGU! Od večeras rijaliti više neće biti isti nakon što se ONA pojavi na vratima BELE KUĆE! (VIDEO)

Podeli vest

Niko ni ne sluti da će večeras Zadruga biti bogatija za još jednog rijaliti učesnika

Poslednjih dana mnogo se spekulisalo o potencijalnom povratku Maje Marinković u Zadrugu, ali emisija "Džet set Top 5", je uspela da dođe do prave i proverene infomacije ko se zapravo večeras useljava u Belu kuću.

Naime, još uvek nije isključeno da se Maja neće vratiti, samo kako je ona više puta isticala psihički još nije spremna da se vrati u rijaliti. Za sada možemo samo da uživamo u njenim vrelim fotografijama na Intagramu - poručuje ona. 

Foto: printscreen/TVIN

Ekipa portala Informer.rs samo par sati pred ulazak u Zadrugu našla se sa bivšom i sada ponovo budućom učesnicom rijalitija Minom Vrbaški. Mina nije štedela reči na pojedine zadrugarke ali i zadrugare, te nam je otkrila kome trebaju da se tresu gaće nakon što je ugledaju na vratima Bele kuće.

- Pokušala sam sve da slažem da ne ulazim, ali evo ti si uspeo nekako da saznaš i tebe nisam mogla da slažem. Ja jedva čekam da im vidim svima face kako će da izgledaju nakon što me budu videli na vratima Bele kuće. Zadužila sam kući moje da mi snime kako će da regauju kada me budu ugledali - govori Mina i dodaje:

Foto: printscreen/TVIN

- Ja se redovno čujem sa Mensurovom mamom i njegovom podrškom, evo malo pre sam mu kupovala letnje stvari koje ću mu poneti. Neke stvari među nama nisu završene još uvek i to ako ne budemo rešili unutra ja ću dati sve od sebe da napolju rešimo sve nesuglasice koje smo imali. Žao mi je zbog svega što sam uradila i potrudiću se da te stvati ispravim. Veza nam se završila loše, ali to ne znači da on i ja moramo da budemo loši jedno prema drugome - ističe buduća rijaliti učesnica.

Ono što će mnoge iznenaditi jeste koliko se Mina pripremila za ovaj ulazak te je uspela da sazna mnoge inofmacije o pojedinim učesnicima zadruge.

Foto: printscreen/TVIN

- Ja ću Milici pružiti ruku, ali ako me još jednom spomene u negativnom smislu nateraću je da grebe na vrata, ili da se sama diskvalifikuje. Neću mnogo da je vređam, samo ću da iznosim činjenice, posle odnosa se ne kupa, jede sline, ne pere zube, da se kupa svaku drugu noć i da ne menja veš. Ja znam kako ću sa njom tako da samo gledajte ulazak i sve će vam biti jasno.

Mina nam je otkrila sve o Aleksandri Nikolić, a šokantne detalje možete pogledati u video prilogu iznad teksta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija