• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.08.2020

16:17

Kisić: Imamo jasne smernice za početak školske godine (Video)

Podkast

Kisić: Imamo jasne smernice za početak školske godine (Video)

Podeli vest

Budući da se bliži početak školske godine, članovi Kriznog štaba danas su razgovarali o modelima nastave sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem, a svi detalji o novoj školskoj godini biće poznati početkom sledeće nedelje

-Bliži se početak škole i svi izazovi u vezi sa prevencijom širenja korona virusa. Danas smo imali produktivan sastanak, koji se odnosio na pravljenje najoptimalnijeg modela za pohađanje nastave u osnovnim i srednjim školama-, rekla je zamenica direktora Instituta "Batut" dr Darija Kisić Tepavčević.

Pri tome se, kako je rekla, uzimaju u obzir svi rezultati došadašnjih istraživanja o korona virusu i razmatraju iskustva svih zemalja koje su organizovale nastavu za vreme pandemije.

-Imamo jasne smernice, rukovođeni isključivo principima medicine koji su zasnovani na dokazima. Ostalo je da usaglasimo još par elemenata, a o tehničkim detaljima bićete obavešteni početkom sledeće nedelje-, rekla je Kisić Tepavčević.

BONUS VIDEO:

SMISLILI I NAPRAVILI MAŠINU ZA MASKE! Radi bez kontakta (Video)

OVAKO LEKARI POSTAVLJAJU IZAZOV KOLEGAMA! Kovid osoblje zaplesalo ispred bolnice u Londonu


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(VIDEO) KORONA I OBIČAN GRIP SREŠĆE SE TOKOM ZIME, EVO ŠTA NAS ĆEKA! Pratite obraćanje Kriznog štaba!
Društvo

(VIDEO) KORONA I OBIČAN GRIP SREŠĆE SE TOKOM ZIME, EVO ŠTA NAS ĆEKA! Pratite obraćanje Kriznog štaba!

Konferencija za novinare Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva Republike Srbije od zarazne bolesti COVID-19, održava se danas u Palati Srbije. Na konferenciji govore pokrajinski sekretar za zdravstvo dr Zoran Gojković, zamenica direktora Instituta za javno zdravlje Srbije dr Darija Kisić-Tepavčević i direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti KCS dr Goran Stevanović.

07.08.2020

15:29

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija