• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

29.10.2020

08:41

O NJOJ PRIČA CELA SRBIJA! Ova poslanica je u Skupštini Srbije uradila ONO ŠTO NIKO PRE NJE NIJE!

Podkast

O NJOJ PRIČA CELA SRBIJA! Ova poslanica je u Skupštini Srbije uradila ONO ŠTO NIKO PRE NJE NIJE!

Podeli vest

Mlada poslanica Narodne Skupštine Srbije Jelena Mihailović na jučerašnjoj sednici našla se u centru pažnje - poslanica iz SPS-a je repovala za govornicom i sve ostavila u šoku!

Niko nije očekivao takvu predstavu, a pri kraju obraćanja, Jelena je rekla:

- Izaći ću iz formalnih okvira zbog par stihova iz pesme napisane 1981. godine. Pominju se teme o kojima i danas raspravljamo.

Predsednik Skupštine Ivica Dačić je upozorio mladu partijsku koleginicu da joj vreme ističe, ali joj je ipak dozvolio da izvede performans.

- Malo ću u maniru generacije kojoj pripadam i umetnosti pokušati da odrepujem - rekla je Jelena Mihailović iznenadivši sve prisutne, a onda je počela da repuje:

'Mnoge mi stvari kipte u glavi i okupiraju moždane hemisfere, mozak ko treger, ko na bini Džeger, rasteže se, prati ali ne može da shvati, te ovakvi mandati, te onakvi mandati, te skoro isti kandidati. Kandidat koji pokuša da rastegne mandat po meni nije pravi demokrat".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Da li će tajkunska opozicija nastaviti divljanje? Nastavlja se rasprava o izboru predsednika parlamenta! Uživo
Izbori 2024

Da li će tajkunska opozicija nastaviti divljanje? Nastavlja se rasprava o izboru predsednika parlamenta!

U Skupštini Srbije danas se nastavlja rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

19.03.2024

09:59

Vesti

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!
Politika

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!

Veliki deo javnosti su iznenadili objavljeni dubrovački istupi Dinka Gruhonjića, vanrednog profesora novosadskog univerziteta, koji su odisali neskrivenom mržnjom prema državi u kojoj se, došavši iz druge sredine, našao i nalazi svoje uhljebljenije, kao i patološkom mržnjom prema većinskom narodu u toj državi, i prema Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi. Možda toga iznenađenja ne bi bilo, da je naša javnost, na neke ranije izjave istog kreatora (ili zvučnika?), reagovala oštrije i kazala: dosta je sada, prešao si meru, ako ti ne valja ovde – put pod noge, tamo odakle si došao ili bilo gde drugde!

19.03.2024

09:45

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59