• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

01.07.2021

10:17

PAŽNJA, STRANI ŠPIJUNI SU SVE BLIŽE! Da li je ovaj golub samo lenčuga, ili ima neke SKRIVENE NAMERE?!

printscreen

Podkast

PAŽNJA, STRANI ŠPIJUNI SU SVE BLIŽE! Da li je ovaj golub samo lenčuga, ili ima neke SKRIVENE NAMERE?!

Podeli vest

Srbijom odavno kruži teorija zavere o golubovima kao američkim špijunima, oslonjena na hladnoratovske priče o pticama koje je CIA obučavala za tajne špijunske operacije

A kada se  tome doda i aktuelna 5G terorija zavere, ali i nadimak "leteći pacovi" koji imaju, jasno je zašto golubovi nisu baš omiljeni stanovnici grada, iako su svetski simbol mira.

U svakom slučaju, ovaj golub, čak i ako jeste špijun, očigledno se umorio od letenja, pa je rešio da se provoza na haubi automobila jednog Beograđanina.

E sad, da li je stao na haubu samo da se odmori ili ipak postoje skrivene namere iza toga?

Zaključite sami.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija