• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas / Društvene mreže

17.10.2021

17:30 >> 17:33

SVI SU MISLILI DA JE MRTAV! Strašna nesreća poznatog kaskadera, EKSPLOZIJA JE BILA PREJAKA!

printscreen

Podkast

SVI SU MISLILI DA JE MRTAV! Strašna nesreća poznatog kaskadera, EKSPLOZIJA JE BILA PREJAKA!

Podeli vest

Život mu visi o koncu

U SAD-u se snima prva sezona nove verzije uspešnog šoua "Amerika ima talenat" - u ovoj varijanti, takmičari izvode još ekstremnije tačke i svaki nastup je prava adrenalinska avantura.

Ipak, početak snimanja projekta nazvanog "America’s Got Talent: Extreme" nije prošao glatko – najblaže rečeno. Panični 911 poziv koji je procurio u javnost otkrio je da je na snimanju emisije teško povređen kaskader Džonatan Gudvin.

"Nalazimo se na brzom putu u Atlanti na lokaciji snimanja emisije "Amerika ima talenat". Imali smo čoveka koji je visio na kablu, trebalo je da se automobili sudare jedan sa drugim, ali on se nije spustio na vreme i udarili su u njega. Muškarac je, ima oko 40 godina. Pao je na glavu”, govori anonimna žena u dramatičnom pozivu hitnoj pomoći.

Dok je vežbao izvođenje tačke za emisiju, 41-ogodišnji velški eskapolog trebalo je da se oslobodi i sleti na vazdušni dušek, za dlaku izbegavajući dva obešena automobila koja su se njihala sa strane. Međutim, TMZ je objavio da su se dva automobila međusobno sudarila i zapalila, pri čemu je Gudvin ostao zaglavljen između njih. Zasad nije poznato da li je požar bio dio planirane pirotehničke rutine.

Producenti emisije su medijima potvrdili da se na snimanju dogodila nesreća. "Naše misli i molitve idu njemu i njegovoj porodici dok čekamo nove vesti o njegovom stanju”, piše u saopštenju.

Nakon što se našao u središtu ozbiljne eksplozije, Gudvin je pao na glavu. Nesreća je izgledala toliko strašno da su okupljeni, prenosi Dejli Mejl, mislili da je mrtav. Ipak, nekoliko sekundi posle pada počeo je da daje znake života.

Inače, Gudvin je nadaleko poznat po svojim ekstremnim podvizima. Prošle godine se takmičio u klasičnoj verziji šoua "Amerika ima talenat”, a nastupao je i u britanskoj verziji.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija