• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.01.2022

20:17

EVO ŠTA DA URADITE AKO JE VAŠA ULICA I DALJE PREKRIVENA SNEGOM I LEDOM! JKP "Beograd put" nudi rešenje!

Podkast

EVO ŠTA DA URADITE AKO JE VAŠA ULICA I DALJE PREKRIVENA SNEGOM I LEDOM! JKP "Beograd put" nudi rešenje!

Podeli vest

Dužnost je građana da počiste sneg ispred svojih kuća i zgrada, kao što je naša dužnost da počistimo ulice

 

Iako nas je početak 2022. iznenadio neuobičajeno toplim vremenom, zima nije izneverila. Kako se i u narednim danima očekuju temperature ispod nule, sneg i ledena kiša, razgovalali smo sa Pavlom Pavlovićem, dežurnim inženjerom Zimske službe JKP "Beograd put". On je poručio građanima da , ukoliko njihove ulice nisu očišćene, postoji mogućnost da kontaktiraju to preduzeće putem sajta koje će im u najkraćem roku izaći u susret.

- Građani mogu da popune kontakt formu na sajtu Beograd puta. Naša marketing služba to prosleđuje Zimskoj službi koja reaguje prema prioritetima, a u najkraćem mogućem roku, kaže Pavlović.

Iz "Beograd puta" naglašavaju kako su službe veoma ažurne i da se reaguje brzo. Oko 1900 kilomatara ulica, kojima saobraća javni gradski prevoz, već je očišćeno, a u toku je i čišćenje ulica drugog reda. 

- Dužnost je građana da počiste sneg ispred svojih kuća i zgrada, kao što je naša dužnost da počistimo ulice. Apelujemo na sve da to urade i podsećamo da je so je i dalje najdelotvornije jedinjenje koje rastvara led. 

Ukoliko se zaglave na putu ili slete sa istog , iz "Beograd puta" savetuju da vozači prvo pozovu policiju pa tek onda šlep službu, a podsećaju one koji nameraju da krenu na put ne zaborave obaveznu zimsku opremu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija