• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm

05.11.2020

18:43

UHAPSI ME! NJOJ BI SVAKO DAO DA GA UHAPSI! Bivša policajka našla novu profesiju!

Live TV

UHAPSI ME! NJOJ BI SVAKO DAO DA GA UHAPSI! Bivša policajka našla novu profesiju!

Podeli vest

Nohtli Peralta Alvarez je fitnes model i bivša policajka koja živi u Holandiji. Od malih nogu je maštala da bude policajka.

Sa 17 godina, njen san se ostvario. Međutim, tokom godina, Nohtli je razvila potpuno novu strast, modeling. Kako njen tip tela nije odgovarao standardima modeling industrije, ona je odlučila da se okuša u fitnesu. Od ovog trenutka, njen život se potpuno promenio.

Foto: instagram/nochtlii

Pored posla policajke, Nohtli se zainteresovala i za modeling. Međutim, trebalo joj je dosta vremena da izgradi idealan tip tela, a to je postigla upravo uz fitnes.

Foto: instagram/nochtlii

 

Zaljubila se u vežbanje i zdrav način života, a njeno ime je danas prepoznatljivo u svetu modelinga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija