• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink TV

21.05.2020

13:45

ŠOKANTNA ISPOVEST MAJE MARINKOVIĆ! Priznala sve o odnosu sa Janjušem! Izjavljivao joj ljubav i obećavao da će se razvesti!

Live TV

ŠOKANTNA ISPOVEST MAJE MARINKOVIĆ! Priznala sve o odnosu sa Janjušem! Izjavljivao joj ljubav i obećavao da će se razvesti!

Podeli vest

Nakon višemesečnog ćutanja, otkrila sve detalje

Maja Marinković odlučila je da prekine ćutanje i prizna sve o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji (odnos) je već nekoliko meseci unazad stavljen na stub srama.

MENSUR PRETUKAO MINU! Prudružila mu se i Matora, pa joj lupali šamare!

Maja do sada ništa nije htela da iznosi, štitila je Janjuša i pokoravala mu se, ali kada je, kako ističe, shvatila da ju je izdao kao čoveka, odlučila je da progovori o svemu. 

- Rekao mi je "razvešću se sto posto kada izađem, mene to ne zanima, ja tebe volim". Pričao mi je da jedva čeka da izađemo i da se neće odvajati od mene - priznala je zadrugarka.

KENDI PROGOVORIO O ANĐELI VEŠTICI! Bivši zadrugar otkrio sve o njihovom odnosu, a onda se osvrnuo na Taru Simov! (Video)

Takođe, Marinkovićeva je otkrila da je bila intimna sa bivšim košarkašem, ali i da joj je obećao da će joj napraviti dete. 

Janjuš je s druge strani, Majinu priču demantovao tvrdeći da ju je neko nagovorio da ga "kanali".

STEFAN KANDIĆ KENDI PORUČUJE: Ne treba se zaljubljivati! Zadrugar progovorio o svojim rijaliti ljubavima!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija