• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

07.09.2020

16:33

OVO JE KRUNA ZAVERE PROTIV NOVAKA! Beograđani ogorčeni zbog diskvalifikacije Srbina iz US Opena!

Live TV

OVO JE KRUNA ZAVERE PROTIV NOVAKA! Beograđani ogorčeni zbog diskvalifikacije Srbina iz US Opena!

Podeli vest

Nakon što su najuspešnijeg svetskog tenisera izbacili iz takmičenja, razočarani Beograđani su se pobunili

Novak Đoković u četvrtom kolu US Opena izbačen je sa turnira, jer je slučajno pogodio linijskog sudiju lopticom.
Naša ekipa prošetala je gradom kako bi saznala šta naši sugrađani misle o ovoj rigoroznoj kazni i da li ju je Novak zaslužio.

Poslušajte šta kažu Beograđani:



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zorica

pre 3 godine

Toliko je očigledno da je namešteno vidljivo je i po ponašanju "sudije", koja je žurila da što pre napusti teren. U najmanju ruku kao da ju je pogodio namerno, ali ne teniskom lopticom nego kamenom. Ljudska netrpeljivost i zloba poprimaju neviđene razmere!

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija