• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm

11.05.2021

12:01

OVA BOMBA IZ KAZAHSTANA CEPA DRVA NA CETINJU! Marina ima troje dece, a izgleda KAO AVION! A evo šta od nje možete da dobijete za 100 evra! /VIDEO/

Live TV

OVA BOMBA IZ KAZAHSTANA CEPA DRVA NA CETINJU! Marina ima troje dece, a izgleda KAO AVION! A evo šta od nje možete da dobijete za 100 evra! /VIDEO/

Podeli vest

Poslednjih dana se na drušvenim mrežama šeruje fotografija žene koja u bikiniju cepa drva i umesto tegova diže sekiru

 

Marina Dovgal Simović sa Cetinja, privukla je pažnju i regionalnih medija koji poslednjih dana pišu o njenom izgledu. Ljubav ne poznaje granice, ruši sve prepreke, zbog nje je i Marina napustila sve i stigla u Crnu Goru.

Marina je rodom iz Kazahstana, ima 36 godina i troje dece, udata je na Cetinju gde živi već 10 godina, a kako je započela njena ljubavna priča, otkrila je u razgovoru za CdM.

- Rodom sam iz Kazakhstana. Završila sam Ekonomski fakultet, smer bankarstvo, radila sam u banci. Supruga sam upoznala preko Facebooka, započeli smo prepisku, a onda smo počeli da se čujemo preko Skypa. U to vreme je po prvi put otvoren bezvizni režim sa Crnom Gorom, a kod nas su počeli duži odmori, pa sam odlučila da otputujem - kaže Marina.

Dodaje, kako je samo htela da vidi državu svog novog druga.

- Velibor me čekao na aerodromu s poklonima, bili su skromni, simpatični, videlo se da je pravi čovek za porodicu. Došla sam u pocepanim farmerkama, sva umorna od dugog leta. Možete zamisliti kako sam izgledala. Ali to nam nije zasmetalo da se zaljubimo na prvi pogled. Za vreme mog petodnevnog odmora smo sve rešili. Zašto dugo misliti ako je sve bilo jasno. Odveo me kod njegovih, upoznao sa porodicom i rekao im da se ženi. Ja sam se ponovo vratila u Almati, kako bih dala otkaz u banci. Morala sam da odradim mesec otkaznog roka, da se oprostim od mame i drugarica, drugova. Borila sam se sa mislima, strahom i sumnjom. Vratila sam se u Crnu Goru, s osam kofera i haljinom za svadbu.

 

 

- Sve vreme smo se čuli, svaki dan, svaki minut, Velibor je mislio da neću doći. Veoma teško je bilo napustiti sve, oprostiti se sa svima, knedla u grlu, suze… No, skupila sam snagu i poletela u nepoznatu državu. Danas imamo troje dece, tri ćerke - kaže Marina.


Marina se navikla na život na Cetinju, ima svoj posao, šije lutke, a izdala je i knjigu “Krpene lutke”. Pored lutkica koje pravi, Marina obožava fitnes, i zahvaljujući njemu, svoj život je promenila iz korena.

- Ja sam majka troje dece. Trudnoća, dojenje, stres, nedostatak sna i prejedanje doveli su do toga da dobijem višak kilograma. Odraz u ogledalu mi nije prijao, ali nastavila sam da jedem kolače, čokolade, sve dok mi najstarija ćerka nije rekla: Mama, postala si debela! Odlučila sam da se pozabavim telom, da smršam. Za početak sam proučavala brojne video snimke na YouTube-u. Ali, nakon nekog vremena, shvatila sam da svojim izgledom i dalje nisam zadovoljna. Iako sam izgubila nekoliko kilograma, postala sam ravna i bez odgovarajućih oblina na određenim mestima. Moj cilj nije bio samo da postanem mršava, želela sam obline na telu i snagu. Bez rada sa tegovima, nemoguće je promeniti proporcije tela i izgraditi telo iz snova.

- Treniram za sebe, za svoje samopouzdanje i dobro raspoloženje. Odećom je lako sakriti nedostatke figure, ali ti najbolje znaš koliko celulita imaš i kojeg je kvaliteta tvoje telo. U principu ne treba se mučiti i živeti neispunjen život. Ja sam, na primer, odlučila da promenim sebe i svoju figuru.

Marina često objavljuje atraktivne fotografijama na društvenim mrežama, a kako kaže, ne mari za negativne komentare.

- Hvala svima koji su neravnodušni prema mojoj stranici i šalju jedni drugima slike, čak i mojoj svekrvi! To podiže statistiku na Instagramu! Naravno, sve je lakše videti sa kauča ili iz kafane i govoriti kako treba da živi i šta treba da radi žena i majka troje dece. Ako želite meni da dajete savete, napišite ih na 100 evra i dajte, sa zadovoljstvom prihvatam! Psi laju, karavan ide! Šaljite moj post svim spletkarošima i ljubomornima, eskspertima sa kauča - poručila je nedavno na Instagramu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Dunavski koridor biće završen do septembra 2025.
Politika

Vučević: Dunavski koridor biće završen do septembra 2025.

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević obišao je danas radove na izgradnji završnog sloja asfalta na prvoj deonici Dunavskog koridora kod petlje Požarevac i najavio da će ta brza saobraćajnica biti završena u septembru 2025. godine, što je 15 meseci pre ugovorenog roka.

26.06.2024

14:03

Da verujem u laži i besmislice ne mogu! Vučić iz Brisela: Ja imam srpski pristup i ne inetersuje me niko osim Srbije!
Politika

Da verujem u laži i besmislice ne mogu! Vučić iz Brisela: Ja imam srpski pristup i ne inetersuje me niko osim Srbije!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje se odvojeno sastao sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

13:59

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija