• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

23.08.2021

11:48

CEO ŽIVOT POGREŠNO KORISTIMO MIKROTALASNU?! Devojka pokazala nekoliko trikova i usijala internet: U OVOM VIDEU SAM NAUČILA VIŠE NEGO NA FAKULTETU!

Live TV

CEO ŽIVOT POGREŠNO KORISTIMO MIKROTALASNU?! Devojka pokazala nekoliko trikova i usijala internet: U OVOM VIDEU SAM NAUČILA VIŠE NEGO NA FAKULTETU!

Podeli vest

Znate ono kad zagrevate hranu, a neki njeni delovi su dovoljno vrući da vam opeku usta, dok su drugi ostali ledeni?

Postoji rešenje za ovaj, kao i mnoge druge slične probleme s mikrotalasnom.

Mikrotalasne pećnice postoje već jako dugo, ali ispostavilo se da ih niko od nas ne koristi pravilno. Korisnica TikToka Isabela Avila otkrila je kako zapravo treba postaviti hranu koju želimo da podgrejemo i ljudi su šokirani jer nisu znali za ove trikove.

U videu Isabela kaže: "Znate ono kad zagrevate hranu u mikrotalasnoj, a neki njeni delovi su dovoljno vrući da vam opeku usta, dok su drugi ostali ledeni?"

Pa očigledno, to je zato što, objašnjava ona, ne bi trebalo da stavite činiju ili tanjir direktno u sredinu mikrotalasne, već ga treba postaviti na ivicu tanjira kako bi hrana mogla da se okreće i ravnomerno kuva.

Isabela je dodala i neke druge trikove za mikrotalasnu pećnicu koji menjaju igru i koji će vam uštedeti još više vremena pri podgrevanju hrane u mikrotalasnoj.

"Ako želite da kuvate više stvari odjednom, samo stavite šolju ispod drugog tanjira radi raspodele visine. To savršeno funkcioniše za podgrevanje obroka zaporodične večere, a da nečiji obrok ne ostane hladan", objasnila je ova tiktokerka.

Ona takođe predlaže da, ako pečete pizzu ili kuvate testeninu ili druge stvari koje se mogu previše osušiti u mikrotalasnoj, jednostavno dodajte malu šolju vode u pećnicu. Korišćenje šolje vode sprečava isušivanje hrane.

Korisnici nisu mogli da veruju da se nisu dosetili ovih trikova ranije i bili su pokirani činjenicom da su ceo život pogrešno koristili ovu jednostavnu tehnologiju.

Jedan je korisnik komentarisao: "Doslovno sam ceo život pogrešno koristio mikrotalasnu peć. Hvala što ste me obavestili." Druga osoba odgovorila: "U ovom sam videu naučila više nego u svom fakultetskom obrazovanju".

Treći komentar, koji je dobio više od 3.000 lajkova, kaže: "Dakle, u osnovi sam pogrešno koristio mikrotalasni ceo svoj život".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija