• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

30.10.2021

08:30

TRAŽE DA MI SE VIDE KOSTI! Potresna ispovest poznate manekenke: IZGLADNJUJU NAS SVE DOK...

printscreen

Live TV

TRAŽE DA MI SE VIDE KOSTI! Potresna ispovest poznate manekenke: IZGLADNJUJU NAS SVE DOK...

Podeli vest

Manekenka Ana Gant dobila na hiljade komentara podrške nakon što je njen Tik Tok video postao viralan

Ana, koja je inače visoka 178 centimetara i nosi konfekcijski broj 36, podelila je video-snimak na svom Tiktoku na kome plače i kroz suze priča da su joj direktori agencije u kojoj radi rekla da mora još da smrša toliko da joj se vide kosti.

- Nikada nisam dovoljno dobra, a počela sam da radim 2014. i to dok sam nosila veličinu 32/34. Sada nosim veličinu 34/36 i svaki dan mi prigovaraju.

- Ta veličina ne treba da bude standard, jer one devojke koje su po prirodi tako mršave, za njih je to u redu, ali ja sam umorna od kastinga na kojima mene i devojke koje su poput mene teraju da se izgladnjujemo, sve dok ne izgubimo menstruaciju - kaže Ana.

Njen snimak za svega 24 sata pregledan je preko 9,5 miliona puta, a Ana je dobila na hiljade komentara podrške.

@annavgantt

Welcome to the reality of modeling in NYC. I'm so crushed. ##fyp ##nyc ##modeling ##fashion ##model ##nyclife ♬ original sound - Anna Gantt

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija