• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mina Duduković / Informer

07.04.2022

11:23

MARIJA JE JEDNOG DANA ODLUČILA DA NAPUSTI STALAN POSAO I UZME STVARI U SVOJE RUKE! Zbog toga joj se život promenio iz korena, JEDNU STVAR NIKAKO NIJE OČEKIVALA!

Informer

Live TV

MARIJA JE JEDNOG DANA ODLUČILA DA NAPUSTI STALAN POSAO I UZME STVARI U SVOJE RUKE! Zbog toga joj se život promenio iz korena, JEDNU STVAR NIKAKO NIJE OČEKIVALA!

Podeli vest

Marija Nenezić (40) iz Beograda pre tri godine rodila je trojke i rešila da napusti svoj stalan posao i započne privatan biznis u svom stanu kako bi mogla više vremena da provodi sa svojom decom

Ideja "Triplets adventures" je u njoj sazrevala jedno vreme, a onda je prionula na posao i sašila tri lutke koje je nazvala po svojoj deci (Teo, Rea, Dora). Odmah je shvatila da to neće biti obične igračke, jer je svaku od njih izradila baš prema liku i osobinama svoje dece, pa Marijine mušterije često kažu da njeni proizvodi imaju i srce i dušu.

- Kao dete dosta vremena sam provodila uz moju mamu koja je odlično šila i vezla. Odlučila sam da to svoje umeće iskoristim za svoj brend, tako što ću šiti lutkice od prirodnih materijala za decu. Namenjene su za mališane od samog rođenja, jer mogu da se peru i potpuno su bezbedne - priča Marija.

Foto: printscreen

Žena za sve

Osim što šije lutke, Marija i piše dečije knjige, ilustruje bojanke, osmišljava edukativne kartice, puzle i aplikacije. Ipak, njen brend "Avantura trojki" joj je posebno drag, jer joj omogućava da sačuva zanat od zaborava. Kaže, najveće zadovoljstvo su joj pohvale zadovoljnih kupaca - devojčica i dečaka koji im se silno raduju, ali i njihovih mama i tata koji prepoznaju bogatstvo ručnog rada. 

U dizajnu lutkicica pomagali i kupci

Ona dodaje da je njena odluka da sa svojim suprugom sama odgaja decu, bez pomoći bebisiterki, baka i deka, pa je svoju ideju realizovala tek nakon što su njena deca krenula u vrtić.

- Moje lutkice su prošle mnogo faza dok nisam sašila baš onakvu kakvu sam zamislila. Veliku pomoć imala san od samih kupaca koje sam pitala kako se deca ponašaju kada dobiju moju lutkicu, da li su zadovoljni materijalima, da li treba nešto da promenim. Igračke šijem uglavnom noću kada završim sve obaveze po kući, tako da imam dosta neprospavanih sati u svojoj biografiji, ali se ne žalim, jer se svaki trud na kraju isplati - priča ova vredna mama. 

Foto: printscreen

Marija Nenezić

Marija Nenezić za sebe kaže da je žena, majka, kraljica, jer uspeva da gaji trojke, bude uspešna u poslu i da se usavršava, a sve to sa sređenom frizurom i osmehom:

- Vez je dosta smirujuć i kreativan. Moja deca mi daju inspiraciju i brend sam nazvala baš po njima. Roditelji na internetu mogu da naruče lutkicu koja je kreirana baš za njihovu decu, sa  imenom, srcem, njihovom bojom očiju... Uživam svakog dana, igram se i zarađujem. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MADE IN SRBIJA! ZABORAVITE NAJKI, ADIDAS, PUMU... ONI PRAVE NAJBOLJU OBUĆU ZA KLINCE! Iza njih je 80 godina iskustva - nećete pogrešiti ako im ukažete poverenje!
Live TV

MADE IN SRBIJA! ZABORAVITE NAJKI, ADIDAS, PUMU... ONI PRAVE NAJBOLJU OBUĆU ZA KLINCE! Iza njih je 80 godina iskustva - nećete pogrešiti ako im ukažete poverenje!

Iskustvo i obućarsko znanje četiri generacije porodice Ostojić neće otići u zaborav zahvaljujući Svetislavu (32), koji je odlučio da nastavi porodičnu tradiciju staru 80 godina. Iako ima posao i fakultetski je obrazovan, ovaj vešt i hrabar čovek rešio je da se ipak uzda u zanat i osmisli kako da oživi staru obućarsku radnju svog dede

24.03.2022

11:00 >> 18:58

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

Hronika

UDARNO SAOPŠTENJE MUP! Prve fotografije iz akcije "Belvedere"! Keš, droga, oružje...
Utvrđuju se svi detalji

UDARNO SAOPŠTENJE MUP! Prve fotografije iz akcije "Belvedere"! Keš, droga, oružje...

U višemesečnoj zajedničkoj međunarodnoj akciji pod nazivom „Belvedere“ pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave kriminalističke policije, zaplenjena je veća količina droge i uhapšeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe koji se sumnjiče za krijumčarenje narkotika na teritoriji naše zemlje, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Austrije.

07.05.2024

12:58

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija