• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

15.12.2022

17:18

"NEMA POTREBE DA JE ŽALIM, NEKA ŽALI SAMU SEBE" - Diskvalifikovana učesnica Zadruge brutalno isprozivala bivše cimere!

printscreen

Live TV

"NEMA POTREBE DA JE ŽALIM, NEKA ŽALI SAMU SEBE" - Diskvalifikovana učesnica Zadruge brutalno isprozivala bivše cimere!

Podeli vest

Ove nedelje najaktuelnije teme iz Zadruge komentarisala je diskvalifikovana učesnica Ivana Puzić

Iako nije dala svoj maksimum u rijalitiju, diskvalifikovana učesnica Ivana Puzić i te kako ima šta da kaze o svojim bivšim cimerima.

Ivana je u više navrata istakla da je za tri meseca kolilko je unutra izdržala upoznala zadrugare bolje nego samu sebe. Da govori istinu, svedoče njene izjave na teme koje smo joj postavili. 

Borba za hranu svakog utorka

Foto: printscreen

- Svaki put od početka rijalitija je bio haos. Svakog dana sve gore i gore. Nekada je kurija ili paket sa hranom stizao i do samog kraja stola i bude za svakog po nešto, dok sada ne stigne ni do početka već sve bude razgrabljeno. Kako rijaliti odmiče tako se sve više otimaju za svako parče hleba, kao da će ostati gladni. 

Maja nasrnula na Bilala zato što flertuje sa drugim devojkama

Foto: printscreen

- Maja je to trebala da očekuje i da zna od kako je ušla u vezu sa njim. Bila je svedok da je za 10 dana ušao u vezu sa pet devojaka, to joj je sve govorilo. Biće da su njena očekivanja bila da je oženi. 

Miljana priznala Ivanu da ga je najviše volela od svih

Foto: printscreen

- Nisam baš to ispratila, ali nakon Zole i Bebice, to sam nekako i mogla svariti, ali sad i Ivan to je previše (smeh). 

Intiman odnos Sanje Grujić i Marka

Foto: printscreen

- Njihov odnos je meni kranje nejasan. Sanja se na početku rijalitija klela u nekog dečka mislim da se zove Aleksandar, a onda odjednom nikog i ništa ne spominje, kad eto ti Marka. Oni počeše da se druže,smuvaše se i nikad više niko nije spomenuo tog njenog dečka.

Anita plače zbog skrivenih pogleda Zole i Miljane

Foto: printscreen

- Ne znam ni šta je očekivala kada je znala ko je Miljana. Ona se tu umešala iako je znala da izmenju njih stvari nisu raščišćene. Nema potrebe niko da je žali, neka žali samu sebe. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija