• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

21.12.2022

18:00

TREBA PRODUKCIJA DA IH DISKVALIFIKUJE! Bivši rijaliti učesnik otkrio ko fizički i psihički maltretira sve zbog opstanka u Zadruzi!

printscreen

Live TV

TREBA PRODUKCIJA DA IH DISKVALIFIKUJE! Bivši rijaliti učesnik otkrio ko fizički i psihički maltretira sve zbog opstanka u Zadruzi!

Podeli vest

Bivši zadrugar i pevač Boža Džons nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga 6" komentarisao je učesnike rijalitija u emisiji "Zadrugari na skeneru"

Iako smatra da je prerano ispao i da će se potruditi na sve načine da se vrati u Zadrugu nakon prvog baraža, Boža je izneo svoje mišljenje na aktuelne teme koje tresu javnost. 

Bivši rijaliti učesnik je istakao da mu se ne sviđa kako se pojedini ukućani ophode prema njegovoj simpatiji Miljani, te da ukoliko se vrati unutra spreman je da je zaprosi. 

Vrela akcija Sanje i Marka pred svim zadrugarima

Foto: printscreen

- Ja ih potpuno razumem, svi ljudi imaju intimne odnose, zašto ne bi i oni. Teško je biti u zatvorenom prostoru sa voljenom osobom, a da nemate seks. Oni su se suzdržavali, ali sada kada su se opustili nemam ništa protiv. Svakako ih podržavam.

Dejan slavi raskid sa Aleksandrom

Foto: printscreen

- To mi je malo bezveze iskreno. Nema on šta da slavi niti da iznosi bilo kakav prljav veš o nekom koga je voleo. Ako ti je bar u nekom trenutku stalo do nekog, onda takve stvari ne radiš. 

Žestok sukob Pece, Nece i Filipa Cara - Obezbeđenje reagovalo

Foto: printscreen

- U ovoj situaciji moram stati na Carevu stranu. Ja sam više puta imao sukobe sa Pecom i Necom i oni zbog svog opstanka spletkare i gledaju gde mogu da izazovu neki haos. Idu linijom manjeg otpora pa gde im prođe. Pink televizija ne podržava nasilje i ne znam zašto ih do sada nisu izbacili jer njih dvojica su međusobno imali najviše sukoba. Samo prate kameru i gledaju da li su u kadru. To je dno dna.

Nakon raskida ALeksandre i Filipa, on se odmah vratio Milici Veselinović

Foto: printscreen

- To je bezveze. Milica igra rijaliti i to se odmah videlo u startu. Prvo je počela sa Markom Markovićem, pa flertovala sa pola kuće pa više ni ona ne zna šta će od sebe. Klasičan kokošinjac.

Diskvalifikovan Uroš Ćertić, Pink televizija potrazuje 50.000 evra da isplati

Foto: printscreen

 

- Uroš je neko ko je maltretirao celu kuću, i trebao je da se nosi sa tolikom mržnjom svih učesnika. Bilo je za očekivati da će se diskvalifikovati, iako sam ja prognozirao da će do januara da izdrži, prevario sam se - završava bivši rijaliti učesnik za emisiju "Zadrugari na skeneru".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija