• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

18.02.2023

20:00

RASKRINKAVANJE NAŠIH PEVAČICA -  EVO ZBOG ČEGA SU HAPŠENE U INOSTRANSTVU! "Svaka je nakon nastupa..."

printscreen

Live TV

RASKRINKAVANJE NAŠIH PEVAČICA - EVO ZBOG ČEGA SU HAPŠENE U INOSTRANSTVU! "Svaka je nakon nastupa..."

Podeli vest

Transrodna pevačica Electra Elite privukla je pažnju pre nekoliko godina kada se pojavila na estradnoj sceni. Inače, rođena je kao muškarac, ali se odlučila na promenu pola.

Electra bez prestanka šokira javnost svojim izjavama i rušenjem tabua. Ona je jedna od retkih koje jasno i glasno kažu da se bave prostitucijom. Živi u Švajcarskoj, gde se i bavi najstarijim zanatom. Javno govori o tome šta je sve dobila kroz taj posao. Kako kaže, nju to čini srećnom i nikome ne radi zlo.

Otkako je postala poznata u Srbiji i regionu, kako zbog njene muzičke karijere, tako i zbog njenog turbulentnog života, svetski novinari počeli su da se raspituju o njoj.

Pevačica nam je otkrila sve tajne prostitucije, kao i zbog čega su naše pevačice sve više hapšene i privođene u inostranstvu. 

Foto: Privatna arhiva

- Kada je reč o mom primarnom poslu ne znam više šta bih dodala, moja priča je više puta ispričana, ali svakako da se iz dana u dan desi nešto novo. Kao bomba je poslednjih dana odjeknula vest da sam prihvatila 5.500 klijenata do kraja godine, ali zapravo istina je drugačija. Ja jesam dobila 5.500 ponuda, ali to ne znači da sam ih prihvatila. Vrlo biram sa kim ću da radim, jer lakše mi je da odradim manje klijenata sa više para, nego da se mučim od jutra do mraka - komentariše Elektra kroz smeh.

- Moram da dodam da pored prostitucije, muzika napreduje više nego što sam očekivala. Ja sam za dve godine od kako sam se pojavila na javnoj sceni napravila takav bum, što pojedine pevačice nisu napravile za celu svoju karijeru - govgori Elektra i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

- Kada smo se već dotakli pevačica, u poslednje vreme čitamo da je svaki drugi dan neka naša pevačica uhapšena preko nakon nastupa. Zvale su me i vaše kolege da im to komentarišem ali ne volim nikog imenom da prozivam, već da kažem u globalu. Ni jedna pevačica nije bez razloga salušana niti privedena. Policija je vrlo rigorozna u inostranstu i ukoliko kažu da je neko privedem radi provere dokumenata to je apsolutna laž! Osobe se ne privode radi provere radne dozvole, već svi znamo zbog čega. Evo ja vam tvrdim da je 95 odsto naših pevačica popušilo prirodne mikrofone nakon nastupa. Nekada su zadovoljavale samo vlasnike klubova, sada je to mnogo šire, od vlasnika, preko šankera i njegovih prijatelja, svi redom... Ja nisam lažni moralista i kažem kako jeste, a sada narod neka veruje u šta želi - završava pevačica za emisiju "Džet set Top 5"

Foto: Privatna arhiva

Elektra nije štedela reči kada je reč o njenim klijentima, te nam je priznala šta joj najviše rade, koliko daleko je spremna da ide zbog novca, i šta je najprljavije na šta je pristala da joj klijent uradi. Više o svemu tome možete pogledati u video prilogu iznad teksta.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Raskrinkana! "Aleksandra Nikolić se prodaje za PARE"! Izneti svi DOKAZI (VIDEO)
Live TV

Raskrinkana! "Aleksandra Nikolić se prodaje za PARE"! Izneti svi DOKAZI (VIDEO)

Aleksandra Nikolić pala je u očima mnogih gledalaca zbog ponašanja u šestoj sezoni "Zadruge" i nakon raskida sa Dejanom Dragojević sa kojim je bila u ljubavi sve do svog ulaska na imanje u Šimanovcima. O Aleksandrinom moralu se dosta pričalo, a sada je bivša rijaliti učesnica u emisiji "Džet set - Top 5" razvezala jezik i otkrila nepoznate detalje iz privatnog života Nikolićeve

11.02.2023

20:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija