• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

07.03.2023

19:24

JAHAČICA APOKALIPSE, ZNA SAMO DA JAŠE I TO JE TO! Milena Kačavenda brutalno izvređala pojedine zadrugare, "SVAKOME PO ZASLUZI"!

Informer

Live TV

JAHAČICA APOKALIPSE, ZNA SAMO DA JAŠE I TO JE TO! Milena Kačavenda brutalno izvređala pojedine zadrugare, "SVAKOME PO ZASLUZI"!

Podeli vest

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić ne prestaje da šokira javnost informacijama o Zvezdanovom i Aninom životu.

Već nedeljama unazad najpopularnija kuma u Srbiji, iznosi privatne inofmacije kako porodice Slavnić tako i njene kume Ane. 

Milena Kačavenda je bila gost emisije "Zadrugari na skeneru", i tom prilikom iznela oštro mišljenje o pojedinim zadrugarima, ali i osvojoj kumi Ani. 

Zvezdan uči Anđelu šta da mu radi tokom se*sualnih odnosa!

Foto: printscreen

- Da li može moj smeh da bude odgovor na ovo pitanje? Nakon što je Zvezdan morao da je uči šta i kako da radi, vidi se da devojka nema iskustva. Shodno njenim godinama ja sam jednom prilikom i izjavila da devojka nema više od dva dejta u fast fudu. Ne treba tu niko nikoga da uči šta i kako, ako nema hemije i energije nema ničega. Kada se dvoje ljudi pronađu to onda teče sve samo, mene nije moja mama učila da uradim ovo pa skočim sa lustera. To naprosto ide svojim tokom ili u njihovom slučaju ne ide nikako - govori kuma.

Neca pljunuo Aleksandru u lice, Dragić odmah skočio na njega!

Foto: printscreen

- Meni je Neca apsolutni hit, bar mu mozak nije ispran kao pojedinim učesnicima. Ova jahačica apokalipse, može samo da jaše i to je to. Kada je reč o Dragiću, sviđa mi se kako napreduje - komentarise Milena (ironično sa smehom).

Zvezdan poručio Ani da je godinu dana pokušavao da pobegne od nje!

Foto: printscreen

- Sram ga bilo! Kada mu više ne treba da mu nosi paketiće u prdekanu i da mu plaća rente sad pokušava da pobegne od nje, a do tad je valjala. Samo nek mu je srećan put i što dalje od nje - otkriva Kačavenda. 

Ana tvrdi da će Anđela ostati trudna i time zadržati Zvezdana pored sebe!

Foto: printscreen

- Tu se vidi da Ana i dalje strepi da će izgubiti Slavnića, a ne shvata da ga je izgubila davnih dana. Mislim da bi ona popludela i da bi je to baš dotuklo.  Anđeli želim da nikada ne ostane trudna sa Zvezdanom da ne bi bila samohrana majka - ističe kuma Milena.   

Roditelji Anđele Đuričić napuštaju rodno mesto zbog ćerkinog sramnog ponašanja u Zadruzi!

Foto: printscreen

- Moja podrška njenim roditeljima. ja sam čula da su oni jedno dete izgubili i da imaju samo Anđelu. Mogu misliti kako im je, neka ostanu jaki. Ako hoće da se sele neka se sele i ja bih se odselila, samo u ovom slučaju Bogu hvala da nemam ćerku - završava Milena Kačavenda za emisiju "Zadrugari na skeneru".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija