• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.06.2023

15:15

KOSOVO NIJE PRIZNATA DRŽAVA! Stupar na Informer TV: Ja vidim izlaz iz tunela, vidim perspektivnost borbe našeg naroda na Kosovu i Metohiji!

Predrag Milosavljević

Live TV

KOSOVO NIJE PRIZNATA DRŽAVA! Stupar na Informer TV: Ja vidim izlaz iz tunela, vidim perspektivnost borbe našeg naroda na Kosovu i Metohiji!

Podeli vest

General-major Milorad Stupar bio je gost Jutarnjeg programa na Informer TV i govorio o trenutnoj situaciji na Kosovu i Metohiji.

- Izuzetno su teški dani u zadnja dva, tri meseca, naš narod je za sada izuzetno organizovan i krpi. Na osnovu svih tih događanja na međunarodnoj sceni i na Kosovu i Metohiji, ja vidim izlaz iz tunela, vidim perspektivnost borbe našeg naroda na Kosovu i Metohiji. Posle toliko godina na svetlost dana se vraćaju originalna dokumenta - rekao je Stupar.

- Da nije bilo bojeva na Košarama i na Paštriku, naš narod ne bi dobio vojnotehnički sporazum. Ne bi dobio rezoluciju 1244, da su Albanci izašli na reku Drinu sa vojničkom čizmom. Upravo je to ključan momenat koji se sada dešava na prostoru KiM. Nastojanje Aljbina Kurtija da u potpunosti izađe na administrativnu granicu Kosova i Metohije. Kosovo nije priznata država i njeno priznanje se ne dovodi do sada u pitanje, to može da se dovede samo u Savetu bezbednosti UN shodno Rezoluciji 1244, koja garantuje suštinsku autonomiju Kosovu i Metohiji - kaže Stupar. 

A o čemu je još govorio, pogledajte u video-snimku ispod.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pavle

pre 10 meseci

Uvereni smo da ce se nas narod na KIM uspeti izboriti za svoja osnovna ljudska prava i slobode.

Sanja

pre 10 meseci

Srbi sa KiM će se izboriti za svoja prava to je sigurno.

Jelena

pre 10 meseci

KiM nikad neće biti priznata država. Ma koliko se lešinarska opozicija ne slagala sa tim.

Jelena

pre 10 meseci

Stupar je ovde sve u pravu. Sve je istina što je rekao.

Radovan

pre 10 meseci

To se ne zove administrativna granica Kosova i Metohije nego "administrativna linija". Vodite racuna sta pisete neznalice. Sram vas bilo.

zoran

pre 10 meseci

Redak primerak budale...taj je sve ratove izgubio.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija