• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

14.07.2023

12:07

"Hvala Informeru na velikoj podršci, bili ste nam vetar u leđa!" Emotivno obraćanje Sonje Teodorović, majke malog Lava koji boluje od SMA! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

"Hvala Informeru na velikoj podršci, bili ste nam vetar u leđa!" Emotivno obraćanje Sonje Teodorović, majke malog Lava koji boluje od SMA! (VIDEO)

Podeli vest

Majka malog Lava, Sonja Teodorović rekla je u uključenju na Informer televiziji da nema kraja njihovoj sreći i da su beskrajno zahvalni državi.

Maleni dvadesetomesečni Lav Teodorović, oboleo od spinalne mišićne atrofije -SMA, spasonosni, a ujedno i najskuplji lek – zolgensmu, dobiće o trošku države. Ovaj lek na tržištu košta i do 2,5 miliona evra.

- Presrećni smo, sva se tresem nema reči kojim bi mogla da opišem kako se osećam trenutno. Neizmerno smo zahvalni svim dobrim ljudima, hvala našem najdivnijem diktoru, hvala našem predsedniku Aleksandru Vučiću. Dobili smo potvrdu od direktorke RFZO, Sanje Škodrić koja je rekla da će lek u najkraćem roku stići kod nas - priča presrećna Sonja.

 

 

 

Još jednom smo pokazali da ujedinjeni možemo sve, kada udružimo snage, ne postoji instagram profil koji nije podelio informacije da je malom Lavu potrebna naša pomoć.

- Lav je i dalje vredan, trudi se, nadam se da se bližimo kraju agonije. Hala Informer ekipi, vi ste divni ljudi. Bili ste nam podrška i vetar u leđa. Za vest smo saznali kada su nam javili sta je izjvio predsednik, pa smo u neverici nekoliko puta pregledali snimke. Ali jutros smo dobili potvrdu da će lek stići u Tiršovu, tako da ne moramo nigde da putujemo. Nakon aplikacije leka, mora se svakodnevno pratiti njegovo dejstvo i nus- pojave, ali se nadamo samo najboljem - ističe mama malog Lava.

Sonja Teodorović će sutra gostovati na našoj televiziji u okviru emisije Info jutro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija