• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.07.2023

14:44

Omiljeni Đokovićev harmonikaš: "Do njega sam došao preko kuma, svirao sam mu u Monaku!"

reuters/Zoran Sinko

Live TV

Omiljeni Đokovićev harmonikaš: "Do njega sam došao preko kuma, svirao sam mu u Monaku!"

Podeli vest

Poznati srpski harmonikaš Petar Marić imao je tu čast da svira dvojici najboljih sportista današnjice - Novaku Đokoviću i Nikoli Jokiću, a danas je gostovao u šoubiz segmentu "Info jutra" na Informer televiziji kod voditelja Milija Čolića. Petar se posebno osvrnuo na Novaka kojem je svirao i u Monaku.

Mladi harmonikaš najpre se osvrnuo na porodičnu situaciju i otkrio da za suprugu nije birao pevačicu, već bankarku: 

- Kada sam se vratio u Srbiju odmah sam se oženio. Nisam oženio pevačicu, žena mi radi u banci i vodi računa o finansijama.

Srpski harmonikaš, popularnost je stekao svirajući na privatnim slavljima kod našeg najboljeg tenisera. On je sada otkrio da poznaje Novaka dugi niz godina i da nijedno slavlje srpskog tenisera ne može da prođe bez njega, a kako tvrdi ima dubok džep i dobro naplaćuje svoje svirke:

- Do Đokovića sam došao preko kuma, proveli smo dan u Monaku, a on se oduševio sa mnom. Bilo je odlično slavlje. U moj džep staje puno para, oko 15.000 do 20.000 evra. 

Foto: Zoran Sinko

 

 

 Petar Marić ističe da u Srbiji ima puno kvalitetnih muzičara:

- Sofronijević je odličan, izuzetan umetnik, on radi mnogo dobro taj posao kao i Borko Radivojović. Drago mi je da sam iz zemlje gde se ceni harmonika i sport. 

Foto: Zoran Sinko

 

Harmonikaš tvrdi da su ga prozvali Betmen sa haronikom jer je veoma aktivan na sceni:

- Volim svašta da nosim, skačem po sceni, prozvali su me Betmen sa harmonikom.  Volim scenu, volim televiziju to mi je prirodno stanište. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Jovan Memedović izdao saopštenje, objasnio zbog čega je primao dve plate: "Prethodnih 30 godina se radilo drugačije, to je prosto tako"
Estrada

Jovan Memedović izdao saopštenje, objasnio zbog čega je primao dve plate: "Prethodnih 30 godina se radilo drugačije, to je prosto tako"

Voditelj i urednik Jovan Memedović pre nekoliko dana dao je otkaz na RTS-u, a njegov odlazak pratile su brojne informacije o tome da je primao platu i od Javnog Servisa, ali i novac za isti posao od privatnih produkcija. Memedović se sada javno oglasio i u otvorenom pismu objasnio kako je došlo do toga da prima dve plate i da da otkaz.

19.07.2023

13:55

sledeća vest

Vesti

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija