• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2023

17:55

Da li je Zelenski pod kontrolom stranih službi? Gosti Teme dana saglasni: Ima zaštitu MI6 i CIA, on je jedan od "izabranih lidera"! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Da li je Zelenski pod kontrolom stranih službi? Gosti Teme dana saglasni: Ima zaštitu MI6 i CIA, on je jedan od "izabranih lidera"! (VIDEO)

Podeli vest

Da li je moguće da jedan trećerazredni glumac slučajno postane predsednik jedne države i dovede svet na ivicu Trećeg svetskog rata ili je to ipak nečiji projekat? Zbog čega je Volodimir Zelenski papi Franji doneo Ikonu sa crnim Hristom, kao i razloge zbog kojih ga čuvaju Britanci su neke od tema o kojima se govorilo u Temi dana na Informer TV.

Zoltan Dani, pukovnik u penziji, prof. Miloje Pršić i novinar Slobodan Samardžija gostovali su u Temi dana na Informer televiziji gde su govorili o tvrdnjama bivšeg američkog obaveštajca Skota Ritera kako je Volodimir Zelenski, predsednik Ukrajine zapravo pod direktnom kontrolom stranih službi, pre svega MI6 i CIA. Takođe, bilo je reči i o razlozima uvredljivog poklona Ukrajinskog lidera papi Franji.

Zoltan Dani, pukovnik u penziji istakao je da, je svima koji prate situaciju u Ukrajini jasno da strane sile moraju da imaju čoveka koji će da sprovodi njihove ideje.

- Svi koji redovno pratimo ovu situaciju koja se naziva "specijalna operacija", tako ju je Rusija nazvala, mi znamo da je to ozbiljan sukob sada i da je to nešto što može da preraste u Treći svetski rat. Još od 2014. godine kada su se strane sile umešale u Ukrajinu i napravili organizovanu "Obojenu revoluciju", od tog momenta, a čak i ranije, mada je tada bilo tajno, sasvim jasno da su oni gledali da naprave potpunu eskalaciju, što znači da su vrlo umešani u tu situaciju, a kako i ne bi kada šalju svo to naoružanje koje uopšte nije jeftino. Moraju da imaju nekog čoveka koji će da sprovodi ono šta mu oni diktiraju - istakao je Zoltan Dani.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Zoltan Dani

Sa njim je saglasan i prof. Miloje Pršić koji kaže da Zelenski nije slučajno tu gde jeste, već da je postavljen sa nekim ciljem.

- Za ovo apsolutno možemo da kažemo da je čovek pripremljen, doveden je na čelo države koja imala oko 44 miliona stanovnika glumac, koji je po vokaciji komičar. To nije slučajno, svako ko je pratio događaje u Ukrajini onda može lako da prepozna da na sve događaje ima uticaja anglosaksonske opcije kontrole sveta. To ništa nije novo, Zelenski je programiran, naučen je šta treba i kako da radi direktnom kontrolom Velike Britanije i SAD - ističe prof. Pršić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Prof. Miloje Pešić

Novinar Slobodan Samardžija ističe da je predsednik Ukrajine jedan od onih odabranih lidera Velike Britanije i SAD.

- Volodimir Zelenski je jedan od onih odabranih lidera od strane Britanije i Amerike, on je došao na vlast tako što je iza njega stao jedan oligarh, on nije bio političar. Vi narodu možete da podvalite svašta, to nije toliko nepoznat teren. Postoje ljudi koji znaju kako se to radi, manipuliše se i onda se usmerava javno mnjenje. Zelenski je tu došao kao čovek koji je bio dovoljno poznat i popularan, a opet, čovek iza kojeg nije bilo tih vrsta repova pošto nema političku istoriju.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Slobodan Samardžija



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija