• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.07.2023

13:52

"Moraću da vežbam do kraja života", Vanja Mijatović priznala da ima trajne posledice nakon nesreće!

Informer TV prntscreen

Live TV

"Moraću da vežbam do kraja života", Vanja Mijatović priznala da ima trajne posledice nakon nesreće!

Podeli vest

Vanja Mijatović bila je gost emisije "Info dan" na Informer televiziji, gde je govorila na brojne aktuelne teme, a osvrnula se i na saobraćajnu nezgodu koju je imala 2013. godine s kolegama Stefanom Petrušićem i Anom Sević.

Pevačica Vanja Mijatović otkrila je sa kakvim problemom će morati da se bori do kraja života, ali i kako je reagovala kada su joj čestitali na trudnoći.  

- Ne smem da se ugojim, na strogoj sam dijeti. Ne smem da imam preko 54 kilograma zbog saobraćajne nesreće koju sam imala i povrede pršljenova. Ja moram da vežbam do kraja života svaki dan - kaže pevačica koja je dugo na rigoroznoj dijeti.

 Na dijeti sam zbog zdravlja i buduće trudnoće, gladujem jer ne vredi drugačije. Mora kašika da se probuši, ali nisam se nikada izgladnjivala da padam u nesvest od gladi. Daće bog da ostanem u drugom stanju, pa ću tada da se malo ugojim, pa opet da smršam. Ne pijem alkohol, ne pijem gazirano, ali jedem "džanki" hranu i jako kasno i to je propast bila za moj organizam. Od neke srednje škole imam problema sa kilažom. Ušla sam u taj neki začarani krug bila sam zavisna od slatkiša. Bila sam u fazonu da se za šest meseci ugojim po 15 kilograma - objasnila je pevačica i otkrila kako je reagovala kada su počeli da joj čestitaju trudnoću koje nije ni bilo. 

Foto: Informer TV prntscreen

 

 

Konstantno me opsedaju i pitaju kada će beba, ali meni to ne smeta, čak su mi i čestitali neki jer su videli da sam se ugojila, pa su pretpostavili da sam već trudna jer sam se skoro udala. Ja ne volim da imam pritisak da me neko pritiska te kada će svadba, te kada beba.... Imam otpor od takvih stvari. Ja uvek kažem, nisam trudna, samo sam debela - kaže Vanja i objašnjava da su tačna nagažanja da je jedna od retkih na estradi koja nije u svađi.

Foto: printscreen

 

 

- Nije estrada baš toliko brbljiva, nisu sve tračare i nije sve tako crno kako se priča. Između mene i moje kume Aleksandre Mladenović nema tih stvari da pričamo jedna drugoj iza leđa. O muzici ni ne pričamo, ne ogovaramo druge koleginice ko je šta obukao i to. Vole me svi, nije teško biti fin. Ja se trudim da budem nasmejana i da se uvek našalim iako i ja imam crne dane kada sam crnja od crne zemlje, ali generalno sam pozitivna i nisam sujetna. Eto sa svima sa estrade sam dobro, ne svađam se.... Nažalost crni dan se uvek svali na moje najmilije. Ja bih najviše volela da promenim to da kada me neko iznervira ili zezne, milion puta prećutim zbog uljudnosti ali mi bude žao što tim ljudima nisam rekla ono što su zaslužili, nego se istresem na roditeljima, bratu, ap sada i na mužu i povredim ga. Moji roditelji, brat i muž imaju razumevanje i znaju da ništa nije lično već je sve presija od nečega - iskrena je pevačica koja uskoro izbacuje čak tri dueta, sa Acom Živanovićem, a kasnije i sa dve koleginice koje nije želela da otkriva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija