• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.08.2023

13:55

Dnevno popijem tri litre vode, smršala sam 20 kila! Ruža Rupić progovorila o zdravstvenom problemu!

Pedja Milosavljević

Live TV

Dnevno popijem tri litre vode, smršala sam 20 kila! Ruža Rupić progovorila o zdravstvenom problemu!

Podeli vest

Pevačica Ruža Rupić je bila gost u emisiji "Info dan" kod voditelja Milija Čolića, gde je otkrila da je srećna i zadovoljna na emotivnom planu.

Sinoć je bila promocija Ružine nove pesme koja preti da postane pravi hit u klubovima.

- Brzo je, folk, moj fazon, a opet smo izašli iz mog fazona... Ima svega, spot smo snimali na Malti, potpuno sam izašla iz svoje zone komfora - rekla je ona i objasnila skandal koji je nastao kada je otišla da smanji usne:

Foto: Pedja Milosavljević

 

- Nastade od muve magarac... Istopila sam svoje prethodne usne. Ja i doktorka se nismo složile oko vizije kako moje usne treba da izgledaju i zato sam otišla kod druge doktorke. Prva doktorka je promenila način na koji radi, rekla je da ne može da mi uradi kako ja hoću i da je bolje da nađem nekog drugog. Od toga je nastao opšti haos. Tu nije bilo nikakvog skandala, a telefon mi je zvonio ceo dan.

Rupićeva je otkrila koje je estetske zahvate radila i kako održava lep izgled.

- Radila sam malo hijaluron u nosu, to sam ispravljala i to je sve. Ali se negujem, volim da se se mackam kremicama, i volim šminku. Dnevno popijem dve do tri litre vode i smršala sam u poslednjih godinu dana skoro 20 kilograma - rekla je Ruža, pa objasnila kako se ugojila, a zatim i naglo smršala:

Foto: Pedja Milosavljević

 

- Smršala sam pre svega zbog zdravlja. Imala sam jako stresan period u životu, pa sam dobila insulinsku rezistenciju, zapravo sam se zato i ugojila. Za mesec dana sam se ugojila 10 kilograma. Organizam mi nije dobro podnosio ugljene hidrate i kada sam shvatila da imam problem, sve sam promenila.

Pevačica je priznala da je na polju ljubavi konačno srećna, ali nije otkrila da li ima dečka.

- Samo ću ti reći da sam srećna. Neću da kažem ni da li ga imam ni da li ga nemam, ali sam zadovoljna. Komplikovano je.

Ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija