• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.08.2023

13:01

"Iza te buntovnosti i agresije krije se ozbiljna emocija!" Zele i Žana bez dlake na jeziku prokomentarisali "Alfu" i "Omegu"

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

"Iza te buntovnosti i agresije krije se ozbiljna emocija!" Zele i Žana bez dlake na jeziku prokomentarisali "Alfu" i "Omegu"

Podeli vest

Današnji gosti u sklopu zabavnog dela Jutarnjeg programa kod voditelja Milija Čolića na televiziji Informer bili su novinarka Žana Karaklajić i novinar Srđan Zelembaba Zele.

Zele je istakao da je Jelena Karleuša novim albumom "Alfa" pokazala da je u korak sa svetskom scenom. 

- Ovo je jedan veliki pomak na našoj sceni. Još jednom je objasnila kako treba da se radi i pristupi poslu. Ostao sam zatečen kad sam čuo njene pesme. Pokazala je da je u korak sa svetom. Dosta komentara ima, mišljenja su podeljena, ali sam iskreno oduševljen - rekao je Zele.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Žana smatra da je ceo album "Alfa" predstavlja čist pank, ali da iza agresije stoji velika emocija.

- Nikada nisam slušala Jelenu, nije mi odgovarala njena muzika, ali sada sam poslušala ceo album i oduševljena sam. Svetski je odrađeno. Njen album "Alfa" je po mom mišljenju čist pank, ali iza te buntovnosti i agresije krije se ozbiljna emocija, kao i situacija kroz koju je prošla. Ona je godinama unazad imala dosta loših situacija i trebalo je dosta snage da pobedi sve to. Ovo je marketinški sve odrađeno odlično i mnoge svetske zvezde mogu da se ugledaju na nju. Ona je priču sada dovela do usijanja. "Omega" će bolje proći, ali "Alfa" predstavlja revoluciju i mislim da će ljudi tek shvatiti njene reči. Estetika albuma je brutalno odrađena. Kostimi su savršeni i jedan njen kostim novčano vredi više od nečijeg prosečnog spota - ispirčala je Žana. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Kako je Zele rekao, novi Karleušini albumi su doneli nov zvuk na naše područje. 

- "Omega" je album za široke narodne mase, ali smatram da je i "Alfa", ali da ljudima treba vremena da se priviknu na zvuk, ali i tekstove pesama, ali mislim da će oba albuma odlično proći. Ipak, ovo je svetski odrađeno i drago mi je što takvu muziku imamo i kod nas - rekao je Zele.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija