• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.08.2023

12:58

"Treći put sam se pomirila sa bivšim dečkom!" Zejna progovorila o svom momku: "Vidim potencijal u toj vezi, zato ga ne puštam!"

Masha Bandjur

Live TV

"Treći put sam se pomirila sa bivšim dečkom!" Zejna progovorila o svom momku: "Vidim potencijal u toj vezi, zato ga ne puštam!"

Podeli vest

Današnja gošća u sklopu zabavnog dela Jutarnjeg programa kod voditelja Milija Čolića na Informer televiziji bila je pevačica Zejna Murkić.

Zejna je u emisiji ispričala da je ona bila ta koja je prva progovorila o temama o kojima se ne priča toliko u javnosti i da je tim postupkom dala vetar u leđa mnogim javnim ličnostima da otvore dušu. 

- Mnogo pričam, to može da bude problem. Ali ja iskreno sve pričam. Do sada nisam imala problema, ali nikada se ne zna kako će biti u budućnosti. Na mrežama se oglašavam samo kada ima potrebe. Ako nešto prokomentarišem uradim to kako bih nasmejala ljude pre svega, ne volim da se mešam u svaku čorbu. Pričam o temama o kojima se ne priča toliko u javnosti, a to su predrasude, etička pripadnost i moje reči su bile vetar u leđa nekim ljudima da se otvore - rekla je Zejna. 

Foto: Masha Bandjur

 

Pavačica je priznala da je treći put obnovila romansu sa bivšim partnerom i da im je sada mnogo bolje nego prvi i drugi put. 

- U vezi sam sa nekim sa kime sam ranije bila. To je veza iz zrelijih godina koja je zahvatila mlade godine. Mnogo nam je bolje nego prvi i drugi put kad smo bili zajedno. Kada vidiš potencijal u nečemu, to ne puštaš tek tako. Ja sam videla potencijal u ovoj vezi i zato tog dečka nisam pustila tek tako - rekla je Zejna. 

Foto: Masha Bandjur

 

Zejna je rekla kako do sada nije nikakve estetske korekcije radila na sebi, ali da ne beži od toga da će možda u budućnosti uraditi nešto. 

- Na meni je sve prirodno, za sada, iako imam 37 godina. Malo sam dodala samo botoksa jer se mnogo mršim dok pevam, inače sam sva priroda. Ako u budućnosti budem osetila potrebu, uradiću neku estetsku korekciju - rekla je Zejna. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Lider ZLF - Lažov od starta!

Prekjuče 21.6.2024. godine, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda, jedan od novih lidera stranke Zeleno levi front (Ne davimo Beograd), Branislav Dimitrijević, je u svom prvom obraćanju pred Skupštinom grada, masno slagao.

23.06.2024

18:42

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija