• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2023

11:32

Nećete verovati sa kim je bila Sloboda Mićalović u vezi pre Vojina!

EPA

Kultura

Nećete verovati sa kim je bila Sloboda Mićalović u vezi pre Vojina!

Podeli vest

Kada se pojavila u filmu "Zona Zamfirova", Sloboda je osvojila srca ne samo publike u Srbiji, već i glumca Vojina.

Pre nego što je započela svoju veliku ljubavnu priču, glumica je imala romantičnu vezu sa srpskim rediteljem.

Talentovana glumica Sloboda Mićalović (40) i istaknuti glumac Vojin Ćetković (50) stupili su u brak 2008. godine, predstavljajući jedan od najuspešnijih i najskladnijih parova na srpskoj javnoj sceni.

Oni su poznata po svojoj želji da sačuvaju privatnost i ne iznose mnogo detalja o svom privatnom životu javnosti. Isto je važilo i tokom početka njihovih karijera. Zbog toga je mnogima bilo nepoznato da je Sloboda Mićalović nekada davno bila u vezi sa poznatim srpskim rediteljem Jugom Radivojevićem.

Foto: Instagram prntscreen/sloboda_micalovic_boba

 

Sam režiser je potvrdio ovu činjenicu tokom jednog intervjua, istakavši da i danas gaji duboko poštovanje prema Slobodi, čime je dodatno potvrdio njihovu prošlu vezu.

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima - istakao je on.

Zanimljivo, pre nego što je bio u vezi sa Slobodom, Jug je ljubio njenu koleginicu Milenu Vasić, s kojom je potom raskinuo, da bi se mnogo godina kasnije ponovo zaljubili i venčali.

Što se tiče Slobode i Vojina, oni se, baš kao Milena i Jug, često navode kao primer prave ljubavi i skladnog braka među javnim ličnostima, a u retkim prilikama kada su pričali o svojoj intimi glumac se prisetio prvog susreta sa Slobodom, koji se dogodio godinama pre nego što su stupili u vezu.

- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će verovatno da zaigra u filmu, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio - pričao je on kroz osmeh i dodao:  

- Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija