• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2023

08:54

(VIDEO) Huligani iz opozicije su divljali po Skupštini Srbije! Bakarec: Fizički su me napali, a Zelenović je trljao međunožje o mene!

Informer

Live TV

(VIDEO) Huligani iz opozicije su divljali po Skupštini Srbije! Bakarec: Fizički su me napali, a Zelenović je trljao međunožje o mene!

Podeli vest

Povodom jučerašnje vandredne sednice Skupštine Srbije na kojoj je opozicija divljala i sprovodila nasilje, govorili su u Info jutru glavni urednik i vlasnik Informera Dragan J. Vučićević, narodni poslanik Nebojša Bakarec i narodni poslanik Jahja Fehratović.

Narodni poslanik Jahja Fehratović navodi da su juče opozicionari pokazali svoje pravo lice i da dok je govorio o bolesnoj deci, puštali su muziku, zviždali i provocirali na najgore načine.

- Ponašanje opozicije prethodnog dana ne priliči narodnim poslanicima, ono je bilo huligansko ponašanje. Juče su opozicionari pokazali svoje pravo lice, a ako dozvolimo da nam ovakva licemerna ekipa uzme sve što nam je dobro u Srbiji, to će uticati na budućnost naše dece. Dok sam govorio o bolesnoj deci, puštali su muziku, zviždali i provocirali me na najgore načine - kazao je Fehratović.

Foto: Pedja Milosavljević

Jahja Fehratović

Narodni poslanik Nebojša Bakarec tvrdi da je ovakvo divljanje video samo u Kurtijevoj tzv. vladi Kosova i dodaje da ga je Nebojša Zelenović fizički napao, trljanjem međunožja o njega i udarcem laktom u stomak.

- Skupština je je juče odradila svoj posao i uspešno usvojila rebalans budžeta, iako je imala opstrukcije od strane opozicije. Ministri i premijerka su se borili za pomoć majkama i povećanje plata i penzija, dok su oni divljali po Skupštini. Ovakvo divljanje sam video samo u Kurtijevoj tzv. vladi Kosova, a u političkom pogledu oni su samo mali patuljci. Nebojša Zelenović me je fizički napao sa svojim kolegama, trljao je međunožje o mene, a zatim je legao na mene i udario me laktom u stomak - ispričao je Bakarec.

Foto: Pedja Milosavljević

Dragan J. Vučićević, Nebojša Bakarec i Jahja Fehratović

 

Naš glavni urednik Dragan J. Vučićević ističe da opozicija priča da se bori protiv nasilja, a sami sprovode najgori oblik nasilja i žele da naprave od sebe žrtvu i da opoziciju nije sramota što su zviždali čoveku koji je pričao o bolesnom detetu i našoj košarkaškoj reprezentaciji.

Opozicionari su pokušali da isprovociraju incident da bi mogli da se pozovu na samoodbranu i da pokušaju da nahuškaju narod i tako otmu vlast na silu. Opozicija priča da se bori protiv nasilja, a sami sprovode najgori oblik nasilja i žele da naprave od sebe žrtvu. Da nije bilo skupštinskog obezbeđenja, fizički bi napali premijerku i ministre. Opoziciju nije sramota što su zviždali čoveku koji je pričao o bolesnom detetu i našoj košarkaškoj reprezentaciji kada je pobedila Litvaniju. Opozicija je pokušala da spreči napredak Srbije i pomoć deci, plate i penzije - objasnio je Vučićević.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17