• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2023

18:34

Penzioneri imaju ogroman značaj za Srbiju! Evo koje benefite dobijaju najstariji sugrađani! (VIDEO)

shutterstock/Informer

Live TV

Penzioneri imaju ogroman značaj za Srbiju! Evo koje benefite dobijaju najstariji sugrađani! (VIDEO)

Podeli vest

Koliki značaj imaju penzioneri u Srbiji i kakve su sve pogodnosti dobili naši najstariji sugrađani, otkriva u Informerovoj emisiji "Pre večere" Nadežda Satarić udruženje starih "AMITI".

Nadežda Satarić iz udruženje starih "AMITI" ističe da je uvećanje penzija počelo za najstarije sugrađane i to ima veliku važnost za njih, a od prvog oktobra su na snazi povoljnosti za sve one koji su se prijavili za penzionerske kartice, kao i da će biti uplaćena jednokratna pomoć od 20.000 dinara.

- Država Srbija brine o svojim najstarijima i prepoznaje njihov značaj putem uvećanja penzija koje je počelo za naše najstarije sugrađane i to ima veliku važnost za penzionere. Od prvog oktobra su na snazi povoljnosti za sve one koji su se prijavili za penzionerske kartice. Fenomenalno je i to što se u narednom periodu očekuje i pomoć za penzionere od 20.000 dinara i to će im mnogo značiti - kazala je Satarić.

Foto: Masha Bandjur

Nadežda Satarić

 

Naša sagovornica dodaje i da su vaučeri za letovanje za najstarije su bili odličan potez, jer su mnogi  ove godine priuštili sebi putovanje.

- Vaučeri za letovanje za najstarije su bili odličan potez, jer mnogi su mogli ove godine da priušte sebi putovanje. Kada penzioneri vode aktivniji i zdraviji život pun beneficija, većih penzija i vaučera, onda će manje i da budu bolesni i manje da posećuju lekara - rekla je Satarić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija