• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2023

10:05

Amerika se uključuje u sukob u Izraelu?! Kapetan Dragan: Počeo Treći svetski rat! (VIDEO)

Informer

Live TV

Amerika se uključuje u sukob u Izraelu?! Kapetan Dragan: Počeo Treći svetski rat! (VIDEO)

Podeli vest

O sukobu u Izraelu i o mogućem početku Trećeg svetskog rata ukoliko se SAD umeša u taj konflikt, govorili su na Informer Tv novinar Marko Lakić, novinar Duško Vukajlović i Dragan Vasiljković, osnivač fondacije "Kapetan Dragan".

Novinar Duško Vukajlović navodi da je ovo početak nekog većeg sukoba i da su sa velikim fanatizmom palestinski ekstremisti ušliu ovaj sukob, kao i da je Evropa na potencijalnom udaru.

- Možda je ovo početak nekog većeg sukoba i sa velikim fanatizmom su ušli palestinski ekstremisti u ovaj sukob. Sponzori Hamasa dolaze mahom iz arapskih zemalja, a oružje dolazi sa svih strana sveta. MOSAD i CIA su zakazali i nisu mogli da predvide napad Hamasa, a sada zbog svega toga i Evropa će biti na udaru - govorio je Vukajlović.

Foto: Informer.rs/printscreen

Duško Vukajlović

 

Dragan Vasiljković govori o tome da je ovo početak Trećeg svetskog rata i da je Izrael je 51. država Sjedinjenih Američkih Država i da će se samim tim i Amerika će se uključiti u rat.

- Ovo je početak Trećeg svetskog rata hteli mi to da priznamo ili ne. Izrael je samo 51. država Sjedinjenih Američkih Država, pa pogledajte koliko ima vojnika u službi izraelske vojske i samim tim i Amerika će se uključiti u rat. Sada će i ovde početi opšti sukob između Istoka i Zapada i to je neminovno - kazao je Vasiljković.

 

Foto: Informer.rs/printscreen

Dragan Vasiljković

 

Novinar Marko Lakić ističe da će Izrael sve sravniti sa zemljom i da će povratiti svu teritoriju na pređašnje pozicije, kao i da su Palestinci uspeli da probiju linije odbrane Izraela, jer su se izraelske bezbednosne službe su se mnogo opustile.

- Izrael će sve sravniti sa zemljom i povratiće svu teritoriju na pređašnje pozicije. Palestinci su uspeli da probiju linije odbrane Izraela, jer su se izraelske bezbednosne službe mnogo opustile i na taj način je Hamas uspeo da izvrši masovni napad - rekao je Lakić.

Foto: Informer.rs/printscreen

Marko Lakić

 

Lakić kaže i da Hamas šalje poruku arapskom svetu da je jak i da može da se izbori, dok su Palestinci žrtve tih ekstremista i smatra da će Izrael da pobedi bez problema.

- Koliko je veliki ovaj napad svedoči to i da je poginuo izraelski komandant, kao i to da su Palestinci upali u nekoliko naseljenih mesta ubijali sve pred sobom. Hamas šalje poruku arapskom svetu da je jak i da može da se izbori, dok su Palestinci žrtve tih ekstremista i smatram da će Izrael da pobedi bez problema - zaključio je Lakić.

Celu emisiju "Info jutra" pogledajte u videu ispod i saznajte da li će doći do Trećeg svetskog rata:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija