• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.M.

08.10.2023

15:06

Srbin iz Tel Aviva: Na ulicama su samo turisti, meštani su mi kazali podatak koji me je zaprepastilo!

Informer

Live TV

Srbin iz Tel Aviva: Na ulicama su samo turisti, meštani su mi kazali podatak koji me je zaprepastilo!

Podeli vest

Ivan Jordović koji je došao u Izrael kako bi gledao utakmicu KK Partizana, a potom ostao u ovoj zemlji kako bi obišao sve verske znamenitosti, kaže da se nada da će sutra doputovati u Srbiju.

Naš sagovornik, koji se uključio na Kolegijum TV Informera kaže da je trenutno na ulicama Tel Aviva mirno.

Kako ističe, osim turista na ulicama nema meštana.

Ne znamo hebrejski, ali ne vidimo razliku u ponašanju od pre nego što je počeo sukob. Malo manje je nategnuto. Ima manje preleta helikoptera. Juče ujutru smo videli jasno u moru rakete koje su pale i ekslopodirale - kaže Jordović.

Kako ističe, on je danas otišo do aerodroma, kako bi proverio proceduru za čekiranje.

- Ovde je sve dobro uigrano, sve je organizovano. Izraelci sve slušaju šta im se kaže. Vrlo su disciplinovani. Čini mi se da se meštani ne plaše. Aerodrom nijednom nije bio zatvoren. Sve je do kompanija da li žele da voze- navodi on.

Kako ističe, na hodočašću je bio u petak i tom prilikom video reke ljudi.

- Sada svi ti ljudi treba da se vrate svojim kućama. Mi smo bili dva ipo kilometra od mesta napada. Do sada se nikada nije desilo da Palestinci gađaju Tel Aviv. Ovo je prvi put u 50 godina. Kazali su nam lokalci da je ovo prvi put da su se žešći napadi dogodili - kaže Jordović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija