• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2023

13:21

Oprez roditelji! Pedofili vrebaju svuda oko nas! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Oprez roditelji! Pedofili vrebaju svuda oko nas! (VIDEO)

Podeli vest

O tome kako pedofili vrbuju svoje žrtve preko društvenih mreža i o tome kako možemo zaštititi našu decu, govorili su na Informer Tv advokat Mladen Magdelinić i pedagog Marija Ranđelović.

Advokat Mladen Magdelinić navodi da je donet je niz zakona kojima se štite deca i žrtve pedofila, ali i pooštravanje kazne za izvršioce krivičnih dela.

- Donet je niz zakona kojima se štite deca i mladi koje su žrtve pedofila, ali i pooštravanje kazne za izvršioce krivičnih dela. Marijin zakon je donet da bi mogla da se napravi evidencija svih lica koja su izvršili krivična dela pedofilije - objasnio je Magdelinić.

Foto: Masha Bandjur

Mladen Magdelinić

 

Pedagog Marija Ranđelović je istakla da je pedofilima je veoma dostupan sadržaj na internetu, kao i sama deca koja su u modernim vremenima sve više prisutna na društvenim mrežama.

- Pedofilima je veoma dostupan sadržaj na internetu, kao i sama deca koja su u modernim vremenima sve više prisutna na društvenim mrežama. Pedofili obično biraju psihički slabiju decu i koriste na sve načine psihološke trikove da obmanu dete - rekla je Ranđelović.

Foto: Masha Bandjur

Marija Ranđelović

 

Naša sagovornica dodaje i da u našem okruženju vrebaju pritajeni pedofili koji mogu da budu bilo ko, pa čak i članovi familije, a takođe apeluje na roditelje da ne kače slike svoje dece na internet.

- Nekada u našem okruženju vrebaju pritajeni pedofili koji mogu da budu bilo ko, pa čak i članovi familije, a takođe apelujem na roditelje da ne kače slike svoje dece na društvene mreže i internet, jer fotografije njihove dece mogu vrlo lako da završe u rukama pedofila - zaključila je Ranđelović.

Čitavu emisiju obavezno pogledajte u videu koji se nalazi ovde:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija